Sari la conținut

Honda VF 750


retarfrenu
 Share

Postări Recomandate

am trecut deja in palmares motorul cu numarul 2...am avut o Honda Steed de 400 cmc, pe care am dat-o la schimb pentru o Honda VF 750.

sunt deja foarte multumit de transferul la cu totul alt fel de motor.imi place cum toarce, mi se pare inca un pic cam mare pentru mine (1,80 m, 70 kg) dar il domin destul de ok. plus ca oricum nu sunt maniac de viteza, I'm in it for the ride! ceea ce nu imi place la el e aspectul, desi e foarte bine intretinut in ceea ce priveste partea mecanica, electrica si estetica au cam fost neglijate. l-am luat impreuna cu genti laterale ci top case, dar le-am dat jos pentru ca in oras mai mult incurca, iar top case-ul strica toata frumusetea drumului, din cauza k blocheaza tot vantul care vine din fata. a fost nevoie sa merg cu Steed-ul pana in Tg Jiu sa il iau, dar a meritat din plin, mai putin la ultima 100 de km, cand era sa imi iau zborul de pe autostrada din cauza top case-ului( creaza un voblaj puternic de la 80 km/h in sus).

 

in varianta solo, mi se pare cel mai confortabil motor pe care am mers, dar eu am calarit doar vreo 10 motoare pana acum, nu indeajuns incat sa fiu sigur ca nu e ceva MAI bun pe undeva p-acolo...dau eu si de el!

diferenta fata de fotografie e ca i-am dat si masca jos si i-am pus bot de Sabre...aici apare cea mai mare problema pe care o am cu el: nu sunt complet sigur ca l-am montat corect, deoarece in timpul mersului penduleaza sus-jos continuu, din cauza unul arc prins sub el. mai e unul deasupra, probabil pentru a-i modifica pozitia in lacas, dar este ruginit atat de rau ca s-a sudat de piulita. as vrea sa stiu daca gasesc pe undeva un far complet care sa se potriveasca, eventual sunt curios daca exista un bot cu tot cu windbraker, ceva aftermarket, habar n-am. St Google imi da doar tampenii, si cele care nu sunt tampenii nu se aplica pentru modelul meu...am incercat sa il caut in baze de date si inca nu sunt sigur daca e Sabre sau Magna, din cauza unor componente sau accesorii de la ambele.

iata o poza cu el, singura pana acum, n-am avut timp sa il pun la punct pt o poza mai simpatica...ii vad firele alea atarnand in spatele farului si nu-mi vine deloc sa o pozez asa...:D

in fine...cam asta ar fi motorul meu, multumesc daca ati avut timp sa vi-l pierdeti citind postarea mea! cheers si sa ne vedem cu bine prin trafic, acum PESTE TOT! :)

post-61828-0-41829500-1310925992_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am mai auzit, si chiar am de gand sa fac asta...mai ales ca ar fi pentru aaaaa....5-a oara cand fac asta. poate acum iese si bine, ieftin nu trag nadejde. vreun service in care sa nu devina mobilier, stiti?:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...