Sari la conținut

retarfrenu

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de retarfrenu

  1. Kawasaki Vulcan, 1500 cmc, varianta Mean Streak, din 2003. 57,000 km 3500 EUR 0733807980 - Romeo București. Se vinde motor în stare de funcționare, cu câteva probleme. A stat pe bara în ultimii 2 ani pentru ca am vrut sa îl recondiționez. S-a lucrat în motor, s-au schimbat segmenți, s-au curățat supape, am schimbat discuri, frâne, semnale, anvelope, baterie, în februarie, pregătită de sezon. ITP valabil, făcut în martie, RCA valabil pana în mai. Dpdv mecanic, funcționează perfect. Problema este ca a ruginit rezervorul pe interior și de oricate ori l-as curăța, singura soluție ca să și meargă este un rezervor nou. Din cauza ruginii, bănuiesc ca și pompa de benzina e afectata. Aceste piese costa, împreună, aprox 600 eur. Am încercat sa ii instalez un m.unit, un device care aduce niște îmbunătățiri sistemului electric, cu alarma integrata, cutie de siguranțe digitala, dar nu este instalat cum trebuie. Funcționează, dar nu la capacitate maxima si ar trebui mutat într-o zona a motorului unde sa fie ferit de căldură. Sincer îl vând pentru ca încă mai e nevoie de aprox 1000 eur de investit în ea si eu deja am cheltuit mai mult decât îmi propusesem și nu mai vreau sa continui. Am deja un alt motor, deci e oricum în plus. Vreau sa îl vând în speranța că există cineva care e dispus sa termine ce e de făcut la ea și sa o plimbe, pentru ca e o motocicleta excepțională. Eu am făcut vreo 20.000 km cu ea și am fost foarte incantat. D-aia am și insistat sa ii cumpăr piese noi, originale, sa îl fac sa meargă ca în prima zi. Nu îmi vine sa o dau la rabla, pentru că numai ce am investit în ultimul an depășește cu mult suma pe care o pot primi de acolo. Ar mai fi varianta sa o fac bucăți și sa o vând asa, dar nu am timp sau loc în care sa țin piesele pana când reușesc sa scap de ele. Anvelopele sunt aproape noi, am făcut maxim 100km de când le-am pus. Parbrizul a fost deja vândut. O vând împreună cu: - coburi din piele, dar fără suporți; - set de cabluri pentru refacerea sistemului prin m.unit, noi, de la motogadget; - sissy bar cu spatar; - claxon aftermarket (ca de tir, extrem de puternic) - oglinzi originale; Nu ma interesează schimburi, sunt disponibil oricând pentru vizionare sau orice alte detalii.
  2. Salutari tuturor! Vreau sa montez un m.unit/mo.unit de la motogadget pe motocicleta. Motocicleta este Kawasaki Vulcan din 2003, de 1500cmc, modelul Mean Streak, pe injecție. Ma interesează electricieni din București, care să mai fi montat vreodată un astfel de dispozitiv și sa fie dispuși sau cu suficient timp la dispoziție să o facă. Eventual în mai puțin de o săptămână. Eu sunt dispus să plătesc cât consideră de cuviință, după ce este gata treaba. Am pățit sa plătesc lucrări înainte și să nu se lucreze nici măcar o secundă, într-o luna de zile de ținut motorul în service... As aprecia orice îndrumare, dar numai dacă știți ca persoana respectivă știe engleza să citească manualul de la m.unit și suficient de pricepută încât sa descifreze diagrama electrică a motocicletei și a dispozitivului. Am manualul de service al motocicletei, manualul de la m.unit și dacă e nevoie, sunt dispus sa cumpăr, din nou, un set de cabluri de la motogadget ca să ușurez pe cât posibil treaba eventualului "candidat" la aceasta probă aparent imposibilă. Va stau la dispoziție cu orice detalii, o zi buna tuturor!
  3. retarfrenu

    Tapitat Sei Moto

    moaaaa, ce aproape sunteti, o sa vin si eu in curand!!
  4. Evident, nu e o casca noua. Prezinta niste zgarieturi pe viziera, dar nu deranjeaza in niciun fel vizibilitatea. Am dat 2 gauri in ea sa prind un sistem intercom, k se rupsese si alta varianta nu mergea. S-a rupt si dupa aceea, asa ca acum au ramas doar gaurile. I s-au desprind candva, in timpul mersului, gurile de ventilatie, in locul lor sunt niste gauri pe care le-am acoperit sa nu mai fluiere in mers. Captuseala inca tine, dar ce era imitatie de "sky" s-a deslipit intr-un mod inestetic. Nu a cazut de pe motor, nu am cazut cu ea, singura ei problema e ca vajaie vantul prin ea si s-a lasat buretele, deja mi se balangane prea rau pe cap. eu am circumferinta capului 55 cm, dar banuiesc ca merge si cuiva care are 60 cm... Important e ca e mocca si poate ii trebuie cuiva. Nu trimit cu curier, asa ca daca va trebuie, ne vdm prin Bucuresti sa o vedeti/probati. O zi buna! » Post actualizat in 29 Mar 2016 13:50 nu gaseam forumul de donatii, l-am gasit acum. rog un moderator sa mute anuntul acolo, daca l-am pus aiurea...
  5. retarfrenu

    Rezervoare

    primul e al meu. arata fenomen si are cu aproape 10 l mai mult. :D:D:D
  6. banuiesc ca i-a sunat ceasul robinetului de benzina de la rezervor, pentru ca a inceput sa curga benzina pe langa el si nu mai face vacuum indeajuns incat sa pastreze nivelul de benzina din carburatoare. am incercat sa il repar, dar e gaurita membrana de vacuum din el si probabil si garnitura care se pune la prinderea dintre robinet si rezervor. nu am gasit un alt loc in care sa deschid topicul asta, asa ca voi intreba aici: unde pot gasi un alt robinet pentru rezervor, pentru un kawasaki en500? multumesc pentru eventualele recomandari, o zi buna!
  7. banuiesc ca era vb de 400 km dus-intors...
  8. M-as baga si eu, pentru chopperul meu...dar la fel, intreb si eu ce inseamna "convenabil". sau, mai exact...pentru cine?
  9. au lucrat foarte rapid si eficient, sunt foarte incantat de comunicarea cu baietii de la GRG! Adi si Cezar, va multumesc foarte mult! merge exact cum trebuie, abia astept sa o alerg prin oras! sper sa ne vedem prin trafic si eventual pe la vreo iesire cu motoarele. eu sunt mai aerian, asa ca daca ma vedeti, amintiti-mi ca am sa va dau niste beri pentru ca m-ati facut foarte fericit! bafta!
  10. https://www.facebook.com/PLooSch?ref=hl
  11. eu ma gandeam ca ar fi frumos sa facem un proiect de motocicleta autohtona, de serie. eventual reinvierea unui brand, in genul celor de la Pegas. Carpati si/sau Mobra ar putea avea aceeasi sansa...
  12. nujtu despre Virago, dar in Shadow stai mai "laid-back" decat pe EN 500. Si din experienta personala, parca e mai stapana pe situatie Kawa decat Honda, se lasa bine pe curbe, la Shadow te trezesti ca tarai tobele si parca tot ar mai fi loc sa te apleci...cat despre intretinere, pana acum tot Kawa m-a impresionat mai mult. dar asta doar din experienta mea. poti sa le incerci pe fiecare si sa te decizi dupa aceea. oricum cand mergi sa vezi un motor il si calaresti putin, sa vezi daca iti convine...in cazul meu, desi parea mai confortabil scaunul de Shadow, tot amorteam mai repede pe ala decat pe asta de Kawa acum...
  13. multumesc, foarte tare documentarul! mi-a adus aminte de
  14. ThunderByte, parerea ta e foarte subiectiva, prea partinitoare pentru maidanezi intr-o situatie pe care nu o cunosti in intregime. Si eu am luat un caine, si eram primul in coloana de la semafor, cainele in mijlocul bulevardului, lumina deloc, prima oara cand am vazut ca e ceva pe strada, la vreo 200 m de el, am crezut ca sunt niste crengi infipte in drum sa semnalizeze vreun crater, asa ca am incercat sa il ocolesc. am vazut ca e caine cand a incercat si el sa ma ocoleasca pe mine si deja era intins cu totul in fata mea. si reactii ca a ta am primit la urgenta, cand m-au intrebat daca mai traieste cainele. Sincer, daca mai traia il strangeam de gat, dar asistentele de la spital mi-au spus ca nu m-ar fi ajutat, ca am omorat "bietul" caine... aveam viteza, cu ocazia asta am realizat ca poti sa cazi daca ai pana la 80km/h si sa scapi doar cu cateva julituri si vanatai, dar daca nu era cainele ala acolo, n-ar fi fost nimic sa ma puna in cap. pentru ca n-am intalnit foarte des bolovani pe bulevardele mari, asa, de nicaieri...si chiar daca, un bolovan sta pe loc atata timp cat nu actioneaza ceva asupra lui sa-l miste...cainii si copiii mici sunt imprevizibili, dar nici copii mici n-am vazut jucandu-se in poponeata pe banda a 2-a pe Vacaresti, la 8 seara. o sa fiu mai atent de acum incolo, ca tot am aflat de acest iminent pericol... in fine...maidanezii sunt o problema, oricum ai privi situatia. daca nu sunt in mijlocul strazii, te poti trezi ca iti apar in fata cand esti pe vreun drum national si sa nu ii poti evita asa usor ca in oras, unde ai viteza mai mica, teoretic. deranjeaza si cand esti pieton, daca ai bicla sau caine, daca le incalci teritoriu sau cine stie ce alte mizerii...asa cum putem ucide mii de soareci sau sobolani pentru ca ne incalca proprietatea, asa cum putem taia gaini, porci, miei, vaci, cai...si orice alt animal pentru hrana, asa putem ucide si 65000 sau chiar 10000000 daca e nevoie, pentru ca nu e normal sa te impiedici peste tot de ei. parerea mea...
  15. TOUCHE! scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine. luasem threadul de la inceput si m-am cracanat de ras cand am vazut ca e inceput in 2011. "turn off notification" pentru starterul topicului, ca probabil primeste toate reply-urile voastre.(noastre)
  16. am auzit ca Uralurile n-ar fi asa rezistente pe cum se lauda... ca la asta m-am gandit si eu initial, dar mecanicul la care duc eu motorul m-a facut sa ma razgandesc
  17. de ceva timp ascult foarte mult Sean Hayes...asta e un remake, dar daca v-a trezit curiozitatea, cautati si alte piese. funky folk. cheers!
  18. super, mai vrem poze!! eu, cel putin...desi sunt sigur ca nu sunt prin ele, ca nu am fost atat de activ pe cat as vrea! moooore!...pliz.
  19. N-am mai gasit nimic similar, foarte interesant si actorii au fost chiar ok, desi majoritatea necunoscuti. Si atmosfera filmului per total reusita. Putin prea mult la faza cu Isus, dar nah, trebuia ceva de show, de parca n-ar fi putut fi un mare anonim mereu. plus ca i-a dat o nota de Highlander...)
  20. retarfrenu

    Kawasaki EN500

    scuze ca mi-a luat atat de mult sa raspund...inca mai caut coburi, vreau sa ma plimb sezonul viitor fara sa car chestii in spinare...am rezolvat-o cu porbagajul, a trebuit sa modific unul care cica ar fi trebuit sa se potriveasca la fix...dar inca nu am gasit nicaieri niste coburi care sa ma multumeasca. as vrea ceva de 30 litri/fiecare...sa fiu sigur ca iau cu mine tot ce trebuie. in alta ordine de idei, momentan astept sa iasa din service. am facut 5000 km in 3 luni si am depasit bariera psihologica de 40 000, asa k am decis sa schimb ambreiajul, anvelopa pe spate si sa maresc rezervorul. ma enerveaza ca la fiecare 160 km incep sa ma panichez ca intru pe rezerva si nu-mi place, mai ales ca sunt disperat sa merg cat mai mult odata. sper sa schimb pe rezerva la 200 km de acum inainte, macar asa merg mai cu spor. as vrea sa cred ca mai e timp pentru inca o plimbare pe undeva, asa ca daca va fi gata pana luni, am timp sa ii fac rodajul la ambreiaj si sa ma bag la o plimbare. mai e cineva interesat?
  21. wow! foarte tari pozele, am descarcat si eu tot ce-am putut...si acum ma pun pe upload... pentru noi drumul a durat pana luni la 14:00....cu pauze lungi si dese, oprire la obarsia lotrului si mers de cruising. nici oprirea din macesti nu a fost degeaba. am vazut niste case foarte marfa, peisajul intre moldova noua si resita e uimitor, imi venea sa opresc la fiecare 2 km sa fac cateva poze, dar ar fi durat o saptamana sa ajung acasa:)) in fine, poate ma entuziasmez eu mai mult decat e nevoie pentru ca nu am mai fost niciodata in acea parte de tara si e foarte diferit de toate celelalte regiuni pe care le-am vazut eu...adica moldova si dogrogea imi pare rau ca nu ati stat si voi sa vedeti chestiile de care zic, poate apar in poze, totusi...dar ma gandesc ca poate pentru voi nu e prima oara cand ajungeti acolo si deci nu mai reprezinta o surpriza....
  22. blana, vin si eu! daca se poate face rezervare pt un loc si pt mine....nu fac nazuri nici daca nu mai sunt camere simple, pot sa dorm si cu cineva in camera, daca e nevoie iau sacul d dormit si pot sa ma prabusesc oriunde:)) cheers!
  23. asta e Ploosch, este o Vizsla Maghiara de aproape 2 ani si pentru care as construi un atas, daca ar fi posibila montarea lui pe motorul meu. din cate am inteles, nu e se prea poate... ramane sa schimb motorul la un moment dat, pe ceva cu atas.
×
×
  • Creează nouă...