billabong Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Despre alte locuri de vizitat discutam la fata locului . Suntem 3 motoare si o masina care o sa ne care bagajele . <TRASEU COPIAT> in jurul orei 10 de la bucuresti spre traslpina. pe drum ne oprim la o baie la olanesti , vizitam si pesterile de pe drum si apoi ne suim si noi incetisor p munte p la novaci - ranca - obarsia lotrului- susag .Cazare la cort , mancare gratar, apoi frumusel catre sebes ,poate sibiu si trasfagarasan si inapoi catre bucuresti . Stabilim cate zile stam pe traseu si unde campam aici pe forum. Eu ma gandeam la minim doua noptzi la cort . Sambata 30.07.2011 plecare 10 Astept sugestii, pareri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Suna foarte bine ,cort ca cort ...eu n-am cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate