Sari la conținut

MAILM4N

Super Membru
  • Număr conținut

    613
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mailm4n

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    YaMaHa FZ6 2004
  • Numar Moto
    PH 88 FUN

Vizitatori Recenți Profil

945 citiri profil

MAILM4N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Am câteva piese pt fz6 N /S. Stiu ca nu e topicul de vânzări dar șansele ca cineva care are nevoie, sunt mai mari aici. Kit lanț DID, filtru sport k&n, crash pads carbon. Aripioare rezervor și radiator, apărătoare spate, semnale rizoma originale. Piesele sunt noi, nu au mai fost montate pe motocicleta. Mulțumesc.
  2. Nu cred ca e vorba de reclama in discutia noastra pe un forum, unde scopul este sa ne ajutam . Ceea ce nu iei tu in calcul sunt taxe de transport, poate vama daca nu vine din EU, etc . Dar fie cum zici tu Multumesc de info .
  3. Pai te rog sa pui link-uri sa vada si tot poporu, asta daca nu te superi . Presupun ca cine e interesat, va dorii sa negocieze ca asa e normal, suntem pe un forum, nu pe emag
  4. Salut , HINT : /index.php?/topic/743110-mansoane-rizoma-capete-de-ghidon-rizoma-sigilate/ Merg pe fz extraordinar, pt cine are culoarea la motocicleta . Eu am avut modelul fz6 culoarea identica . Multumesc si sper ca nu e cu suparare ca am postat si aici dar e mai frecventat topicul decat cel cu vanzari avand in vedere ca s piese care merg bine pe fz 6 . Deasemenea am si o aripa spate fz6, desi cred ca merge si pe alt an, al meu a fost 2004, dar n am apucat sa le mai montez . Plus "carene laterale" , care se prind incepand cu partile laterale ale radiatorului . Am sa atasez poza ca model si apoi cu piesele n sine .(culoarea rosu-grena) . Multumesc. » Post actualizat in 28 Nov 2016 13:10 Edit : Pret pt aripa spate + chain guard = 400 ron "aripioare radiator" 200 ron .
  5. Geniala motocicleta! E luata de la noi ?
  6. Asta stiam si eu dar am zis totusi sa incerc sa aflu si alt raspuns, cand am incheiat sezonul era totul in regula. Am verificat jambele si erau curate, o sa dau carenele jos sa ma uit mai atent, desi am inteles ca lichidul de frana ar fi patat carenele daca ar fi curs . Multumesc TNG.
  7. Salut , Din ce motive se poate "evapora" lichiudul de frana din butoias, K8 750 . Am vrut sa scot mobra iar la verifcarea am vazut ca butoiasul era gol PS: am voie sa postez aici un anunt de vanzare ?(nu am motocicletei, ci am o toba akrapovic .) Multumesc
  8. Salut, Stie cineva de unde pot cumpara un kit de montare a unui amortizor de ghidon ohlins ? Am amortizorul de pe alt moto iar acum vreau sa l pun pe un K8 750 si evident prinderile sunt diferite . Multumesc .
  9. Salut, Are cineva o scarita spate stanga pt un gsx-r k750 2008 ? M-a lovit un bou din spate si mi a rupt scarita Multumesc.
  10. Am vb cu cei de la mobotix . Camerele nu inregistreaza,este live, iar din ora n ora fac cate o captura, iar la jurnalul nu mai apare nici o camera din zona respectiva . @rultdy - oricum tipul a oprit sa vada ce s a intamplat doar ca refuza sa si asume vina sau macar sa ne intelegem amiabil . Masina lui e f putin zgariata ca m-a lovit fix in scarita spate .
  11. Salut , Un rănit usor la picior(pasager), accident clasic , lovit din spate in sensul giratoriu . Stie cineva cu cine se poate lua legatura pt camerele de supraveghere de aici ? Multumesc .
  12. cnairda : pt ca nu vrea sa plece singur !!!Sau cheia si poiana brasov ?
  13. Citeste aici : http://www.prefectura-ct.ro/index.php/documente-necesare-inmatriculare-sau-radiere-auto sau http://www.servicii-inmatriculare.ro/acte-necesare-inmatriculare-auto/
  14. Nu pot sa merg pana la consulat insa le-am dat mail ca la telefon nu a raspuns nimeni ! Merci .
×
×
  • Creează nouă...