Gabitza_Bv Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Postez tura de saptamana trecuta, din intervalul 19-23. Imi era tare dor de mare, asa ca am hotarat brusc sa plec aiurea cu destinatia Vama Veche. Am bagat vrio 1300 km, cam asa BV-Valenii de Munte-Urziceni-Slobozia-Cernavoda-CT-Vama Veche-Balcik-CT-Vadu-Jurilovca-Enisala-Tulcea-Macin-Braila-Tecuci-Focsani-Panciu-Soveja-Lepsa-Ojdula-Tg. Secuiesc-BV. Ca zone tranzitate recomand cu mare caldura zona muntilor Macin, plaja de la Vadu si zona Panciu-Lepsa-Ojdula (aici drumul este rau pe alocuri, neasfaltat, denivelar, pe alte portiuni este f bun...) Fotografiile le puteti vedea aici: https://picasaweb.google.com/106981328450410931032/HaiHuiPeLaMare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Felicitari pt drumetie bine cai prins vreme buna si eee bine ca ai ajuns si prin judetzu tulcea e chear faina zona o fac de vre-o 2 ani in fiecare saptamana dar cu mashina in interes de serviciu!!! apropo te si cunosc poate ne mai vedem prin livada in brasov!!! drumuri bune si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate