Sari la conținut

horhe

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Kawasaki Zx6r
  • Numar Moto
    BR 23 MGY

horhe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. nici baieti nu sunt prea multi!!
  3. nu mai scrie nimeni nimic pe aici nu semai gaseste nimeni pe nicaieri??
  4. slabe sanse la cat de mult e frecventat e topicul asta!!
  5. Am un Fireblade de vanzare 919 din 98 daca intereseaza pe cineva!!!
  6. baiatu daca vrea sa ishi cumpere, ishi cumpara si el pe langa tine!!!
  7. poate ca ai rezolat problema cu sigurantele si ai si imatriculat motoru daca nu da un semn poate reushim sa iti rezolvi problema singur !! De ce nu mai posteaza nimeni nimic pe zona Braila??????Trist
  8. nu prea ma cunosc personal cu baieti din braila posesori de motoare dar stiu ca unii din ei merg prin '' Toate Panzele SuS'' pe Republici!!
  9. Ma chinui de cativa ani sa ajung in zona aia!! am reushit sa fac doar 250 km deodata!! inca odata felicitari pt km parcursi! toate cele bune!!
  10. Buna dinou!!! Daca nu deranjez pe unde vine zona aia cu dunarea si mutiii si toate alea eeee faina rau poate ajung si eu pe acolo!!
  11. cunosc zona e imposibil de ratat intrarea inspre moeciu din bran......si de acolo se tine drumu si in a doua faza la fel e inposibil de ratat podetzul la dreapta care duce spre rezervatie e o ditai pancarda!! e super misto zona!!
  12. Felicitari pt traseu!! 1600 km nu sunt chear putini pt o fata mai ales pe o vitezana. Eu sun incepator si nu credeam ca o sa citesc asa ceva, scris de o fata!! inca odata felicitari asfalt uscat
  13. Multumesc baietilor care mi-au raspuns la posting asta vara in legatura cu consumabile moto!! Am fost la baieti de la kawasaki de langa podul de la apollo imi aduceau placutze cu 5 milioane m-am lasat la mana mea si am gasit in alta parte ceva mai ieftin!!
  14. Salutare baieti ma puteti adaoga si pe mine in lista daca aveti placerea Horhe_18/ Kawasaki ZX6R
  15. Am fost la rombat dar nu aveau baterie la marimea cat sa imi intre sub shea si am fost la altii am gasit am uitat ce neam de baterie ee am dat 110 lei e de 10 AH acum sa vad cat ma tine!
×
×
  • Creează nouă...