idsorin Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Salutare tuturor am si eu o intrebare: daca scot pe rind fisele respectiv cea din stinga motorul se opreste, la cea din dreapta motorul continuua sa mearga mai prost decit cu fisa bagata aveti idee de ce? stiu ca scinteia vine dintr-o singura bobina,nu? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 schimba fisele intre ele si vezi ce se intampla daca face la fel schimba bujia respectiva pe urma se verifica carburatorul in functie de culoarea bujiei ultimul lucru o compresie si verificarea jocului la supape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 in topicul celalalt ai primit raspunsul bun.... colegul care te-a sfatuit sa schimbi fisele intre ele...nu prea are legatura cu mecanica... sorry man!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 ma gandeam eu ca acele cauciucuri sant eterne!pai sa inceapa sa schimbe motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate