Sari la conținut

Doru1900

Super Membru
  • Număr conținut

    919
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Doru1900

  1. De la Nastase a plecat acest club .Genul acesta de discutii au fost inca de la infintare asa ca acum multi ani am iesit . Multi tinem legatura dar nu pe aici. Am in vedere urmatoarea intalnire asa sa ma uit in ochii unora daca vor venii .In incheiere cei care au facut fapte bune sau rele au fact ceva, cei care vorbesc timp pierdut.
  2. NASTASE NU MAI ESTE PRINTE NOI A DECEDAT!
  3. esti un geniu atehnic un motociclist fara talent un habarnist atotstiutor esti pe aici cel ce le stie pe toate de pe goagal sal citez pe vanghelie, dar cati ani ai fost motociclist? de unde sti mecanica? DA UN TERMOSTAT PE DOS si daca maine i mi sus penda contul vei ra mane geniu
  4. il cunosti? da din pacate a murit un simbol al motociclismului romanesc.cei care nu l cunosc sa taca! da probabil de aici voi disparea m am luat de un geniu atot habarnist cu stiinta de pe net dar poate viata il va face sa apara si in fata mea . dane nu te vom uita cel putin noi cei vechi.
  5. la multi ani dane acum am vazut scuze!
  6. masa e neagra rezulta din diagrama.Platina nici daca trag pe nas nu o gasesc domnilor mecanici din tastatura nu puteti spune nu cand nu stiti? siteul asta in acest domeniu e praf poate mai intru peste nu se stie cand.pierdere de timp
  7. baga pe google suruburi ferentari au si de inox. .distantiere bara inox sau orice plus un strungar.
  8. motorul are urme de calare .racire ineficienta,ulei putin sau slaba calitate
  9. pistoane,segmenti,cilindrii,set garnituri.nici un risc.daca vrei mai multe informati pe mesagerie.
  10. 6 bari minim si porneste greu 10 ar fi perfect oricum gazul comprimat in chiulasa inainte de explozie nu stie ca motorul este 2t sau 4t valabil si ce a scris colegul mai sus.
  11. dumnezeu sa-l odihneasca in pace l-am cunoscut destul de bine
  12. Cu dan nastase am vorbit demult despre ideea de man .Printru-n concurs de inprejurari GOSPODARUL a pus aceasta idee in practica .si a infaptuito cat despre nastase uitare !initiatorul adevarat trebuie uitat. cam atat deocamdata!
  13. Daca faci plinul se alimenteaza direct ! xtz-ul nu are baie de ulei! daca se inneaca nu mai porneste si vrea bujii noi am patit si cu bujii normale si cu iridium! si la sfarsit de verificat jocul la supape. am uitat se gasesc pompe vacumatice cat si pompe electrice pentru carburator.
  14. cauta suruburi ferentari! fixkit ferentari !
  15. Multe Harley mai vechi au doua iesiri din alternator si relee aferente . asta e varianta scurta!
  16. Asa este dar dinamul nu este in stare sa mentina sistemul de incarcare stabil mai ales in ralenti cu faruri mergand.Varianta scurta.
  17. Cel mai destept h4 este piaa super plasma 55 60 consum. luminozitate 135 125 aproape xenon!
  18. normal eu in bucuresti acu ceva ani honda monocilindru 140 temp uleiului, uleiul sa fie de calitate! spor.
×
×
  • Creează nouă...