edysson Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Care din voi ati construit vre-un motor sau atv homemade?sau ceva care sa aiba roti si motor?Puneti ceva poze,in curand o sa pun si eu ceva.pana atunci incercati asta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Unii chiar nu Âştiu unde să posteze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 28, 2011 Autor Share Postat Iulie 28, 2011 Unii chiar nu Âştiu unde să posteze... No...Da care e baiu' ca am deschis un topic pt homemade?Eu care ma gandeam ca e apreciata!Stiu ca nu e clasica,dar stilul chopper...Ma rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Păi din moment ce există subforum de chopper, de ce te-ai mai obosit să faci topic la clasice. La subforumul de enduro nu deschizi un topic despre Hayabusa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaitcl Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Sunt in lucru acum cu o traznaie motociclistica,sper sa termin in 2-3 luni ....voi folosi o mobra luata de la remat ,modific cadrul si voi pune pe ea un motor Metrom al75-B,386 cmc 4timpi,voi posta in curand ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate