Petru Moldovan Postat August 11, 2011 Autor Share Postat August 11, 2011 Imagini de anul trecut gasiti aici Si pagina oficiala de Facebook aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Lancelot, nu iei pe nimeni cu tine? Ai devenit vreun "lonely rider" ?!?!?!? Ahoy! Tocmai ce am venit din Serbia, de la Belgrad si de la Svilajnac. Imi trag rasuflarea si-mi revin dupa o calatorie absolut superba, plina de evenimente si peripetii. Tu ce faci, esti in tara? Inca n-am devenit un lonely rider, dar avand in vedere natura umana, ma gandesc serios la asta Daca vi la Velico Tarnovo, da un semn, poate strang cureaua si vin si eu. Ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardei Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Maine plecam cativa din Buc..... Daca doriti spuneti sa pastram un loc mai mare pt corturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 Daca aveti probleme mari pe acolo contactati Todor Rashkov - +359887243946. Chiar daca vorbeste o engleza aproximativa e seful de la Bad Company si va poate ajuta si e baiat de treaba. Puteti sa-l contactati si pentru loc pentru corturi pe Facebook aici, desi poate e cam tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate