liviu_r1 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 salutare am si io o intrebare am o motocicleta yamaha r1 2004 si vreau sa trec de la 2 tobe care sun sub codita la una singura gen cum e yamaha r6 2007 sau suzuki k7 ce riscuri implica treaba asta ?multumesc astept raspunsuri si fara loat la misto si alte alea !inca o data va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rizzi Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 vezi in filmuletul asta cateva r1 care au schimbat exact ce vrei tu. iti ramane codita destul de urata, si trebuie modificata burta (decupezi sau cauti ceva aftermarket daca se face) si grija sa nu te atingi din greseala de toba, mai ales daca mergi fara cizme, fiindca o sa iasa sub scarita, destul de posibil sa o poti atinge cand pui piciorul jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 (editat) Ma, io, sincer, eram tare secat de astia ce se luau de exprimarea de tractorist a restului multor useri. Da, sincer, in seara asta mi-a ajuns si mie. Sa mor daca inteleg... voi cu cine plm ati luat, ma, Bac-ul? Sunt de 15 minute pe forum si citesc deja al doilea topic initiat de un analfabet. Are si rabdarea mea o limita. Gen, fraaateee, gen ! Vai de capul vostru... . Stiu ca o sa imi invoci rapiditatea testarii, bla-bla, dar pun pariu ca daca ai o foaie in fata nu esti in stare nici sa iti ceri drepturile in scris. Na, acuma nu-i nevoie numai de doctoranzi in tara asta. Cineva trebuie sa mai lucreze si in agricultura, spalatorii auto, ferme, etc. Editat August 1, 2011 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 vand virgule...le dau eftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_k1000_ Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 iti sugerez sa iei legatura cu Sabin, el are experienta vasta in modificarea de R1: /index.php?/topic/521555-r1-transformer/page__view__findpost__p__2419437 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate