bassu86 Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Am o Honda Jazz 250cc din 2001 si mi sa pus pata de curand sa o transform in trike. Ca si piese o sa am nevoie de o punte spate de la un ATV, de preferat cu transmisie pe lant. De 2 roti din aluminiu de 13" pentru puntea noua iar restul pieselor, suporturi si alte nebunii le fac eu. Ca sa aveti o idee despre ce vorbesc uitati aici un exemplu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 (editat) si totusi... care ar fi rostul? cand o sa o termini, daca vrei sa circuli pe drumurile publice, o sa ai mare bataie de cap cu omologarea. asteptam sa vedem ce iti iese. Editat August 6, 2011 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat August 6, 2011 Autor Share Postat August 6, 2011 si totusi... care ar fi rostul? cand o sa o termini, daca vrei sa circuli pe drumurile publice, o sa ai mare bataie de cap cu omologarea. asteptam sa vedem ce iti iese. Am sa fac omologarea, o sa dureze ceva timp dar am sa o fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 ar iesi super. dar cam lat in spate, te incurca la mersul in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat August 6, 2011 Autor Share Postat August 6, 2011 o sa o tin mai mult pentru iesirile de la sfarsitul saptamanii. Ma gandeam ca o sa fie in spate undeva pe la 1.2 m, ca si lungime Honda are acuma 2.1 m si vreau sa ajung cu ea pe undeva pe la 2.5-2.7m. Unghiul furcii din fata o sa fi marit si am sa lungesc si furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 si in curbe? telescoapele trebuie adaptate si ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate