ghost1 Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 felicitari organizatorilor care si-au dat toata silinta sa iasa bine si a iesit. Aplauze si pentru participanti, care au stiut ce inseamna distractia fara a le impune cineva anumite limite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) si restul ? we want more )) Editat August 8, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Azi o sa pun si eu pozele, care sunt in cantitati industriale, ca doar nu degeaba am stat toata ziua cu aparatul ala spanzurat de gat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 multumiiiim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Acushica se incarca pe Picasa Web 1 Gb de poze ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 foarte super....ne-am distrat de minune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 alo domnu din braila .. cum fu palinca? ati mai jucat ceva sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) pai daca in prima seara am dormit in tot echipamentu inclusiv casca in cap cu viziera trasa ca mii fost frig ....a doua seara cu palinca ,eeeeeee....eeeeeee ...........oricum a mai oprit olecutica pe fundu sticlei sa le dam si celor doi care si-au aratat fundu si au plecat primi....se stiu ei.....baieti ne vedem la tulcea sa va luati revansa.....ne auzim ...sanatate a si multam de calendar....l-am dat jos pe cel bisericesc si l-am pus pe asta ca e mai domnesc Editat August 8, 2011 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Poftiti si pozele aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 nu mere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Apasa pe link, pe cuv. "aici" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 aia am si facut ..insa ai uitat sa-l faci si public .. ete ce zice : Galeria utilizatorului Ana Maria P. Albume (0) Acest utilizator nu are niciun album public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 alo domnu din braila .. cum fu palinca? ati mai jucat ceva sau nu? Hi hi hi...nu stii ce ai pierdut,jocul era pe dezbracate oricum iti multumim pt prima sticla de palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 sau asa ..depinde cum preferi Hopa... nu e nimic de văzut aici. Fie nu aveți acces la aceste fotografii, fie acestea nu există la această adresă Web. Contactați direct proprietarul pentru a primi permisiunea de acces. Vizualizați galeria utilizatorului Ana Maria P. @motofly : cum adica prima? dar cate au fost??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Multumim de invitatie. Cateva fotografii de la noi, e drept un pic mai putine cu motoare si ceva mai multe cu noi, dar am avut un motiv in plus de petrecere. Cine a fost prezent stie despre ce anume vorbim Musaios Motofest 2 Ne vedem la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto fly Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 sau asa ..depinde cum preferi Hopa... nu e nimic de văzut aici. Fie nu aveți acces la aceste fotografii, fie acestea nu există la această adresă Web. Contactați direct proprietarul pentru a primi permisiunea de acces. Vizualizați galeria utilizatorului Ana Maria P. @motofly : cum adica prima? dar cate au fost??? dovada.......................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Poftiti si pozele aici Mu merge ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 dovada.......................... ce tolanit statea baiatu ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Done, merge Multumim de invitatie. Cateva fotografii de la noi, e drept un pic mai putine cu motoare si ceva mai multe cu noi, dar am avut un motiv in plus de petrecere. Cine a fost prezent stie despre ce anume vorbim Musaios Motofest 2 Ne vedem la anu Mie linkul vostru de la poze nu-mi merge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) apasa pe link, pe "Musaios Motofest 2" Editat August 8, 2011 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnaMoonspell Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Bre, nu-mi incarca pagina. E de Facebook, oricum, dar la mine e blank Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 link picasa: Musaios Motofest 2 link fb: Motofest 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) link picasa: Musaios Motofest 2 link fb: Motofest 2 Verificat !!! si merg ambele .... BESTIALE POZE !!! LA MULTI MOTO ANI JEFF !!! Editat August 8, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 o intrunire ca pe vremuri..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
putzy Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Nu cred ca astea sunt toate pozele, mai vrem!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate