Sari la conținut

noro

Super Membru
  • Număr conținut

    1.489
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de noro

  1. Este intors in tara de mult timp, sigur nu mai redeschide.
  2. Eu detin un atelier de croitorie, pot prelucra orice din textil sau piele naturala, inclusiv reparatii echipamente moto.
  3. Acum 20 minute accident grav la piata muncii, yamaha fazer albastra, nr de inmatriculare CL-75-AXP. Motociclistul era in viata. Detalii primite prin telefon.
  4. iti recomand sa cauti un mecanic bun sa ti-o regleze..iti consuma mult prea mult. mie imi ia 4.5-4.8 in afara si 5.8-6.5 in oras
  5. persoana care trebuia sa il ridice nu a mai venit. de actualitate! nu il mai pot pastra mult ca imi ocupa spatiu numai bine!
  6. salut! scria foarte clar in anunt, cine il vrea sa sune. intre timp s-a gasit proprietar. numai bine!
  7. Salutare! Donez un monitor crt 24" siemens functionabil. Se ridica de la piata Budapesta, Bucuresti. Cine il vrea sa ma sune la 0727.940.026 Numai bine!
  8. nu e asa de mult Jane... te astept cu vreo 3 gagici frumoase, bulgaroaice: Kamenitza, Zagorka si Ariana E bine sa ai si bani schimbati la tine (se pot schimba in Giurgiu sau in Ruse), dar la intrunire e totul ok cu bani romanesti, asa a fost in fiecare an.
  9. anu trecut am ratat intrunirea, oricum o sa fie minim 50 de romani
  10. Din cate stiu exista si un motel prin zona, destul de aproape de locatie, nu stiu ce preturi practica, in schimb nu am auzit pe nimeni vreodata sa se planga ca e scump. Costurile sunt relativ aceleasi cu cele de la intrunirile noastre, sau chiar mai mici. Concursuri stiu ca se fac. Uneori concerte. Acum vreo 3 ani au avut si spectacol de artificii...ori eram eu prea beat. Aaaa... si concurs de cea mai frumoasa motocicleta retro, evident.
  11. Salutare! Vad ca nu a anuntat nimeni... Weekendul acesta se organizeaza la Nikolovo, Bulgaria intrunirea "Retro Bike Party" de catre clubul SPIRIT OF FREEDOM. Din cate stiu din anii trecuti cand am mai fost, locatia este destul de mare, cazarea se face la cort, este si un lac unde se poate face baie, intrarea este destul de ieftina, la fel si preturile la mancare si bere. Intotdeauna s-a putut plati si in bani romanesti. Ruta este Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Nikolovo, in total, aproximativ 70km. Drumul este bun pana la locatie. Daca mai aveti intrebari, am sa incerc sa va raspund. Numai bine!
  12. noro

    Vtr 1000 F

    mie nu mi s-a oprit niciodata, totul tine de reglaje 1500rpm este foarte mult pt un V cat despre relanti mai conteaza si la consum asa ca sa fiu al dracu cel mai putin am scos 6 la suta in afara, vama-bucuresti
  13. http://www.realitatea.net/accident-teribil-un-motociclist-a-fost-spulberat-pe-dn-7-trafic-ingreunat_1174494.html a aparut acum pe facebook... stie cineva ceva?
  14. Mai este un pic! Abia asteptam! Felicitari pentru eforturi!
  15. te-ai gandit ca ar putea fi lantul de vina si nu intinzatorul? sansele sa se strice intinzatorul fata de lant sunt minime..
  16. uite aici /index.php?/topic/693694-srad-600/ sansele sa iti iei vreo teapa sunt mici stulewa este un motociclist respectat in comunitate
  17. Vreun cunoscut al familiei baiatului sau chiar cneva din familie, daca ma poate contacta va rog (nr. de telefon din semnatura), am ceva detalii importante ce ar putea ajuta. Va multumesc!
  18. nici o problema, daca o scoti de la financiar nu te mai leaga nimic de motoreta respectiva.
  19. se poate pune si de 150 pe spate fara modificare, am facut-o eu acum ceva ani, insa la fel cum a-ti zis si voi nu exista nici un avantaj.
  20. bine ca macar te duce capu sa te opresti... oricum te-ai facut de cacao rau...
×
×
  • Creează nouă...