stulewa Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 m-a anuntat un prieten bistritean (Nelu Somodean)ca in week-end-ul 3-4 septembrie formatia Pheonix va sustine un concert extraordinar in orasul Bistrita. vor sa opreasca circulatia pe bulevardul principal si si-ar dori sa fim cat mai multi cu motoretele prezenti. Cererea de participare la acest concert vine chiar din parte membrilor formatiei car stim cu totii ca sunt pasionati de motoare... loc de cort moca si o masa a zis Nelu ca da la campingul lui asadar incepeti pregatirile ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Sanse pentru o solicitare oficiala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 (editat) pai e oficiala bre , sau cum ar trebui sa sune aia oficiala? nu ma pricep la invitatii pentru astfel de evenimente... eu organizez curse de enduro si acolo cand am ziz, AM ZIS!!! Eu unul cred ca ma duc, asta daca pana atunci reusesc sa imi incropesc o motoreta de strada, ca aia de rally e pe butuci dupa cum se vede in imaginea alaturata ))) Editat August 8, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Salutare!!sunt si casute in camping?daca da cum se poate rezerva una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 casute nu sunt, dar daca vreti cazare se poate aranja la pensiunile din zona, de la 70la 120 ron camera... pentru mai multe informatii il puteti contacta pe Nelu Somodean, nr de telefon:0722336967, el e din bistrita si ne poate ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Mai multe detalii despre concert unde gasesc? Detalii de genul data exacta, ora, locatia etc? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 (editat) momentan sunt prins cu organizarea MOTO X COUNTRY FESTIVAL (www.xcountry.ro) si nu am prea multe detali... in bistrita in centru va fi concertul... il gasim noi orice ar fi ca nu-i mare orasul voi culege mai multe informatii cand ma intorc de la busteni! Editat August 9, 2011 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate