Sari la conținut

alexoctavian

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alexoctavian

  1. alexoctavian

    Anunturi GARAJE !

    Salutare! Daca cineva are sau stie de un loc intr-un garaj in zona coloanelor pe Donath, rog un mesaj. Se multumeste! Alex.
  2. alexoctavian

    Cu si despre accidente

    Salutare! Acum jumatate de ora pe calea floresti, in fata la Napolact pe sensul de mers spre centru, moto cu numarul CJ 25 WLD (cruiser negru) culcata pe o parte. N-am reusit sa aflu cu certitudine ce s-a intamplat dar din spusele martorilor ar fi fost vorba de un acrosaj. Din spusele unui politist, motociclistul nu s-a lovit rau.
  3. alexoctavian

    Util

    Salutare! Auzisem de o statie ITP moto prin zona Plevnei. Poate cineva sa-mi dea niste detalii? Mersi!
  4. alexoctavian

    Util

    Buna ziua, domnilor! Cam pe unde se gasesc gume SH si/sau noi in Clujul asta? fata: 80/90/21 spate:150/80/16 Multzam!
  5. Asta nu a fost cumva portocaliu acum vreo 2 ani? (concept de dragon) Regards!
  6. alexoctavian

    Anunturi GARAJE !

    Ce sa fac, M. S-au mai schimbat variabilele in ecuatie.
  7. alexoctavian

    Anunturi GARAJE !

    Caut loc in garaj pentru iernat, preferabil Zorilor.
  8. alexoctavian

    Cu si despre accidente

    Eram in trecere dupa ce s-a produs accidentul. E vorba de un gixer alb cu albastru. Eu: Cum e pilotul? A patit ceva? Un nene: e ok. Daca are cineva detalii, rog sa ne informeze. Recuperare grabnica motociclistului!
  9. Salutare! Intrebarea mea pentru posesorii de VN800 (A si nu numai): Am nevoie de un kit de lant. Sugestii (furnizori, producatori etc)?!?
  10. la 6:12 ala cred ca accelereaza cu puterea mintii, la saritura de pe rampa, mana dreapta e prea ocupata sa stranga bine de sabia aia sau ce-o fi. blooper
  11. http://www.accuweather.com/en/ro/cluj-napoca/287713/hourly-weather-forecast/287713?hour=57 pam-pam-pam!
  12. Ma baiatule, go beat your scythe elsewhere (daca nu stapanesti termenii, ai dictionare la dispozsitie, si ti-ar prinde bine si unul de româna). Nu ti-a jignit nimeni motoreta, nu o jigni tu, mai cu motz, pe a altuia ca ne suparam. Pana una alta, regula ta e pentru oameni cu mintea statica, fara simt de apreciere, anticipare si echilibru. Ar face si dihania aia a ta minuni daca ar avea cine sa o invete si sa mearga pe ea. Pana atunci, uita-te la numerele altora, curate, luminate si ingrijite (vorba unuia de pe forum). Acuma, referitor la casca, ce-as putea sa-ti spun... poti pune si un cimpanzeu pe moto in linie dreapta sa traga de gaz. Provocarile ar fi altele. Dar daca te anunti asa nervos, oi merge si fara casca, sa nu cumva s-o pierd si sa ai motive sa arati cu degetul. Spor!
  13. alexoctavian

    Hai La O Plimbare !

    pentru curatat si uns, eventual.
  14. tulai ca m-am zarit si io in prima poza de la mmc. trea sa zbieri la mine sa fac cu mana
  15. alexoctavian

    Sa mai si radem.

    Bai frate!!! am ras de m-am spart! MERSI!
  16. alexoctavian

    Sa mai si radem.

    George W. Bush isi cheama toti americanii la Casa Alba. - Americani !! Cine este mama voastra ? - SUA !!! striga poporu' - Si cine-i tatal vostru ? - George W. Bush !! striga poporu' - Care este visul vostru ? - Sa fim milionari !!! striga poporu' A doua zi, George W. Bush da un decret si ii face pe toti milionari. Hu Jintao isi cheama toti chinezii la Beinjing. - Dragi tovarasi, Chinezi !! Cine e...ste mama voastra ? - China !!! striga poporu' - Si cine-i tatal vostru ? - Hu Jintao !! striga poporu' - Care este visul vostru ? - Sa fim comunisti !!! striga poporu' A doua zi, Hu Jintao da un decret si ii face pe toti comunisti. Base isi chema romanii la Casa Popo..ului. - Romani !! Cine este mama voastra ? -ELENA ( UDREA ) striga poporu' - Si cine-i tatal vostru ? - BASE !! striga poporu' - Care este visul vostru ? - SA FIM ORFANI !!! striga poporu'
  17. alexoctavian

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM&feature=related
  18. http://www.live leak.com/view?i=ea9_1324768816 (fara spatiu, din pacate linkul e interzis din motive inca necunoscute mie) Asa e mai bine?
  19. Ma baetzi (si fete). Faceti ma un topic cu "choppers, how not to live" si spurcati acolo radiourile si copiii populari pe calea bitilor. <parere strict subiectiva> Revenind la subect
  20. alexoctavian

    Sa mai si radem.

    O racheta nucleara americana se intalneste deasupra Atlanticului cu o racheta nucleara rusa. Racheta americana: Hai sa bem un whisky! Racheta rusa: Hai sa bem si o votka! Intr-un final racheta americana se imbata turta la care racheta rusa: HAI SA TE DUC ACASA!
×
×
  • Creează nouă...