oanceamihai46 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 cumpar anvelope eventual roti complete nipru,stare acceptabila.bip. 0723297338 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 DACA CUMPERI ASA CUM AI CUMPARAT DE LA MINE E CLARA TREABA CRED CA NU E NEVOIE SA ITI MAI AMINTESC CA NU AI MAI RIDICAT ROTILE DE LA CURIER .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanstnc Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 DACA CUMPERI ASA CUM AI CUMPARAT DE LA MINE E CLARA TREABA CRED CA NU E NEVOIE SA ITI MAI AMINTESC CA NU AI MAI RIDICAT ROTILE DE LA CURIER .. salut in ce conditii sunt rotiile? si cat vrei pe ele, poate te scap de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 sunt in stare excelenta, asa cum au fost si piesele de voshod ce le-am primit de la el_nynios acum ceva timp! excelente ptr remat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Cumparat furca de nipru de la el_nynios.Calitate buna,pret bun.Respect!din punctul meu de vedere PAROLIST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 rotile complete cu cauciucuri super ok camere rulmenti ok date jos de pe nipra ce a vandut-o MASA" .. iar despre sarpe " no comment .. nu cred ca are cineva ce sa imi reproseze asupra pieselor . vandute sau cumparate . in fine .., deci rotine disponibile inca 100 ron am2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 nu zic eu asta asa, sa ma aflu in treaba! uite poze aici! /index.php?/topic/121661-topic-de-feedbackuri/page__st__110__p__2570671#entry2570671 nu zic ca altora nu le-ai vandut piese ok, DOAR ZIC CA MIE MI-AI DAT TEAPA! de atunci numai cumpar de pe forum nimic, de la oameni ca tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate