Sari la conținut

lantz

Super Membru
  • Număr conținut

    686
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    PH-Mizil-Tohani
  • Motocicleta
    Dnepr 8.157-01 si Honda s.f. si atas
  • Numar Moto
    93 kmz
  • Club
    russianiron.com

lantz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut nu am nici o problema cu nimeni, cu domniile voastre nici atât. Înțeleg ca a fost cu supărare, știu la ce te referi, cred ca am și vorbit despre asta cu tine la un moment dat. Acum ce sa zic, eu nu ma refer la voi, ma refer la cei care nu vin la evenimente dacă nu sunt multe margarete. Mea culpa!
  2. Mare grija cu exprimatul părerilor,sa nu te ia vreunul în bîza! Sa nu cumva sa zici ca mergi cu cortul! Hai zi, poate ne împrietenim pe Facebook...
  3. SF Moto's PhotoSF Moto 18 Mar 2016 Ultima replica nu-ti face cinste deloc. De ce ne mai ai la prieteni pe feisbuci pe cei cu pensiunile? lantz, on 16 Mar 2016 - 20:41, said: Majoritatea prefera la cort cu ceaun, în natura. Sunt putini care vor la hotel pensiune, culmea nu sunt bătrâni. Eu nu-i agreez. » Post actualizat in 18 Mar 2016 06:33 PS: Faptul ca tu nu concepi nici in ruptul capului sa cochetezi cu civilizatia elementara ma lasa total indiferent. E vorba de igiena ta si nazuintele tale. Dar faptul ca pe mine nu ma agreezi pt ca ma consider un om civilizat, mi-am permis sa te tratez la fel : ti-am indeplinit dorinta si (cu adanc regret) te-am sters din lista de prieteni de pe feisbuci. Asta pt ca am decis in viata sa tratez pe toti oamenii exact asa cum ma trateaza si ei pe mine ! Au, nu înțeleg. Pe ce ne certam? Tu vrei la pensiune sa înțeleg. Ok! Nu-mi aduc aminte sa fi avut pensiune la atas de cate ori te am văzut la întruniri...tot cort știu ca era. Cu Facebook nu înțeleg care e rotația,am în lista și sunt abonat la tot felul de chestii,serviceuri,prieteni amici, cunoștințe, rude,artiști...Probabil o sa las topicul asta în pace. Scuze pentru deranj! Întrunirea pare interesanta, dar ce contează. Asta, sa vorbim și despre subiect. » Post actualizat in 20 Mar 2016 20:21 Ps, nu am probleme cu igiena și nici nu am avut niciodată, plec cu un rucsac în spate doua săptămâni pe crestele munților și ma întorc mai spălat și mai curat decât tot personalul hotelier cu tot cu clienții lor!
  4. Majoritatea prefera la cort cu ceaun, în natura. Sunt putini care vor la hotel pensiune, culmea nu sunt bătrâni. Eu nu-i agreez. Dacă o sa fie posibil vin cu mare placere cu nipru cu ataș sau solo. Nu te gândi sa organizezi ca o nunta. Spiritul fratesc și haiducesc trebuie sa fie la baza. Urmăresc cu interes!
  5. Io aștept cu nerăbdare, mare grija la arcuri. Ai grija sa taie aia din supape după alta originala dacă pui ceva făcături japoneze nemțești etc.
  6. No, intram în polemica. Eu nu cred ca ajuta poate mai mult încurcă. Sunt de părere ca nu are nevoie de simeringuri la supape, plus ca regimul termic e destul de ridicat și o sa se coacă alea mai ceva decât colacii la buna. Pune ghiduri bune, supape fest pe ghidurile alea fi8 originale... Frezezi unghiurile, păsuire -rodare la mână, proba cu diluant sa nu curgă în primele câteva secunde apoi poate sa umezeasca. Am uitat de scaune, le verifici sa fie ok adică sa ai ce freza din ele... Arcuri vechi de nipru ural întărite cu o saiba nu prea groasa nu prea subțire sau arcuri noi de ural nou și trebuie sa meargă garantat. Chiulasele sunt inima motorului, dacă sunt alea bune restul poți sa le pierzi pe drum ca motorul va merge. » Post actualizat in 29 Feb 2016 20:45 Pun și o poza cu doua nipre și un sfert
  7. Sunt perfecte. Știam ca am văzut dar nu mai știam unde.
  8. Asa rău îmi pare după fostul nipru ca mi am luat altul. Acum nu mai am păreri de rau. Cu japoneza e bine, cu atasul e prefect.
  9. Stopuri ataș nipru fata spate are cineva? Nu ma interesează culoarea sau cromul pot fi oricum. Chiar și fara sticle. Sau alte variante de lumini pentru un ataș. Am nevoie de poziție-stop frana-semnal,în spate și poziție -semnal în fata. Ma gândeam la cele de tractor... Sunt scumpe și nu prea îmi plac, poate în lipsa de altceva. » Post actualizat in 27 Feb 2016 17:41 Sunt interesat și de un ataș complet am postat la secțiunea atase moto.
  10. 157 cu ataș,grup de solo, roti /18. Merge 90 constant. Nu prea ma încântă atasul, sunt interesat de combinații cu ataș original.
  11. În prima faza verifica ghidul de la admisie, segmenți, teava de recuperare a uleiului sa nu fie înfundata. Mai era ceva cu segmentul de raclare,eu nu am ținut cont merge f bine...
  12. Masor eu mâine dimineață, poze cu ruleta, tot.Nu am văzut ca făceam de azi.
  13. E posibil sa fi pus furca aia invers... Faci o poza când poți?
  14. Sunt lipit pe stânga de cadru,nu am prezoanele motorului strânse definitiv sunt curios la final cat spațiu rămâne, parca și șurubul care prinde frana e cam aproape.
  15. Ha, ia sa ma uit și eu în carte... » Post actualizat in 11 Feb 2016 22:11 Da asa e,3.50.
×
×
  • Creează nouă...