Just_John Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Am ajuns cand politistii faceau masuratori, am ramas sa ii intreb de baiat si daca s-a vorbit ceva de mobra. Din ce spuneau politistii, el a zis ca i-a taiat unul fata, si-a preferat s-o culce.Ghidon rupt, manete rupte, oglinda dreapta lipsa (n-am gasit-o prin zona), zgarieturi si pe-o parte si pe alta.. E(ra) la Elias (la 18:15, cu aproximatie), cu o doamna/domnisoara asistenta Negoita, care a fost martora (din ce am inteles), ranit usor (politistul cu care am stat de vorba nu mi-a putut da mai multe detalii). Pe baiat il cheama Gheorghe (sigur) Catalin (parca), daca il cunoaste cineva, sa-i ureze insanatosire grabnica, si sa-i spuna ca motorul l-am tras in curtea de langa frizeria unde a picat (un domn in varsta, foarte amabil, fost motociclist ne-a pus curtea la dispozitie). Nu parea sa fi avut viteza, nu stiu daca a atins si alte vehicule, marcajele din zona sunt al dracu' de alunecoase cand sunt ude. Nu cautam conversatii, deci va rog sa va abtineti de la comentarii inutile, si sa circulati cu mai multa grija decat de obicei (toate "ciupercile" ies pe ploaie, m-am speriat ce trafic infect am prins de-acolo pana-n Berceni).. Cirz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate