SABBYKE Postat Aprilie 25, 2004 Share Postat Aprilie 25, 2004 vreau sa imi cumpar un fzr de 1000 din 95 motorul merge bine da cam suna lantul in el . trbie desfacut tot motorul sa schimbi lantul de distributie avind in vedere ca e intre cilindri sau doar capacul de la chiulasa? tebuie schimbate si pinioanele? daca are cineva un manual de reparatii sau stie vreun link de unde sa pot sa-l iau mi-ar prinde foarte bine . sau eventual un sfat. miine il cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motor Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 daca vrei sa schimbi lantul trebuie desfacut motorul (complet), mai bine mai ajustezi intinzatorul (e o chestie cu un arc prin spatele cilindrilor) si o mai duci cu el asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirza Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Incearca sa afli seria de sasiu anul exact de fabr. si uitate pe http://parts.yamaha-motor.com/yds/partscatalog/consumer.asp acolo gasesti imagini cu tot ce vrei tu de la motorul respectiv daca ajungi sa desfaci motorul primul si primul lucru este sa cauti o cheie dinamometrica cu care sa strangi egal carcasa si chiuloasa cand il asamblezi la loc. daca vrei sa sti cat de tare trebuie stranse da-mi un tel la 0741134573. Sorin din Reghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate