Vittore Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Sambata 20 Aug , ora 8 plec pe ruta Buc Brasov Sighisoara Tg Mures Reghin Bistrita 425 km , ma opresc 20 km mai sus , spre Dorna la Prundu Bargaului( am o cazare acolo la o ruda sau varianta 3 pensiuni si un hotel )nu mai tarziu de orele 16 ! palinca si slana se stie ! Duminica 21 Aug , ora 8 ma intorc pe ruta B-ta Cluj Alba Iulia Sibiu Pitesti Bucuresti 560 km , eu ma deplasez oricum dar mai fain e in 2 sau 3 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Sambata 20 Aug , ora 8 plec pe ruta Buc Brasov Sighisoara Tg Mures Reghin Bistrita 425 km , ma opresc 20 km mai sus , spre Dorna la Prundu Bargaului( am o cazare acolo la o ruda sau varianta 3 pensiuni si un hotel )nu mai tarziu de orele 16 ! palinca si slana se stie ! Duminica 21 Aug , ora 8 ma intorc pe ruta B-ta Cluj Alba Iulia Sibiu Pitesti Bucuresti 560 km , eu ma deplasez oricum dar mai fain e in 2 sau 3 ! Salut Vittore, daca tot ajungi la Alba-Iulia si vrei sa ajungi la Pitesti, eu zic ca merita sa treci Transalpina. Drumul va fi mai lung (google maps zice ~630km), dar daca vremea va fi buna, atunci merita. Drumuri bune sa ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 am uitat sa precizez faptul ca Duminica , la Pitesti , ma opresc sa vad Rapidul si apoi vin in Buc , e riscant pe transalpina sa nu ajung la meci ! merci oricum de idee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Parca m-as baga eu, eu m-as putea opri in Josenii Bargaului ca pe acolo am rude... coincidenta, nu ? Dar nu imi prea surade ideea cu opritul tau la Pitesti la intoarcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat August 19, 2011 Autor Share Postat August 19, 2011 Parca m-as baga eu, eu m-as putea opri in Josenii Bargaului ca pe acolo am rude... coincidenta, nu ? Dar nu imi prea surade ideea cu opritul tau la Pitesti la intoarcere. no problem , duminica pe la 5 ne despartim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate