Sari la conținut

RedCap

Membru
  • Număr conținut

    444
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    r3dcap_the_slick

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Texas
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    ex Yamaha R6 2008

Vizitatori Recenți Profil

1.140 citiri profil

RedCap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu am mai postat pe forumul asta demult dar tocmai am vazut postarea la sotia lui pe Facebook legat de el. O singura data l-am intalnit pe om, in Ploiesti, era cu aparatul foto in mana si tot isi faceau poze, m-am dus la el si l-am rugat daca imi poate face si mie niste poze cu motorul. Atunci omul mi-a spus ca este si el motociclist si ca da, cu, cea mai mare placere imi va face cateva poze.. Dupa ce mi-a facut pozele am facut schimb de adrese de mail parca si a doua zi cand eram la munca mi le-a trimis... tot respectul pentru el. Odihneste-te in pace frate!
  2. RedCap

    Bestia mea

    Tot prin zona Houston sunt si eu, daca e ceva da un semn. Sanatate si respect!
  3. RedCap

    Bestia mea

    Nu ma plang, acum sunt ceva inundatii prin zona in rest e ok. Merg zi de zi cu un BMW M4, inca nu m-am ramolit de tot, dar parca duc dorul senzatiei pe 2 roti.
  4. RedCap

    Bestia mea

    Parca incepe iar sa ma bata un gand, vreau un BMW, un R 1200 RT pentru cand ma satur de plimbat cu masina si vreau 2 roti iar. @edit: sa vad cum fac sa ma duc la un dealer BMW sa ma urc pe unul sa vad cum ma simt pe el si dupa alta belea, tre sa ma apuc sa dau de permis.
  5. RedCap

    Lone Stars

    Eu sunt prin Houston...
  6. Hmmm... nu stiam de topicul ala, chiar nu aveam habar. Sa vad daca mai pot conduce pe aici cu permisul meu de RO sau cu ala international desi am impresia ca nu mai e valid, si aici am doar pentru A permis ( B daca e raportat la RO)... ufff... ca de motor nu am dat examen aici....
  7. Eu am zis de MOTOCICLETA, nu de ce masina sa imi iau, nu imi duce grija in privinta masinii te rog, sa ramanem la subiect totusi!
  8. Ma cam bate un gand... si ma bate destul de tare... imi place mult S1000 RR-ul... la mine inca mai e sezon vreo luna cel putin, sa o comit oare? Partea mai trista este ca aici majoritatea au truck-uri si sunt o gramada de indieni si arabi care nu au nicio treaba cu volanul, plus drumurile betonate care nu au aderenta asfaltului totusi... hmmm...
  9. RedCap

    Bestia mea

    Neah... mai astept 2-3 ani, momentan mi-am luat masina asa ca si M-ul mai are de asteptat...
  10. RedCap

    Bestia mea

    Merg astia aiurea rau pe aici, nici nu am vazut cine stie ce motociclisti pe aici, poate ca tocmai de-asta... e aiurea cu motorul pe aici.
  11. RedCap

    Bestia mea

    R6 accidentat, vandut... proprietar plecat in tari cu apa calda... sa vedem cand m-o apuca si pe aici nebuneala sa imi iau motor...
  12. Ce autostrada e aia care nu are sensurile de mers separate?
  13. NU, te inseli amarnic. Cand politia te va arde sa nu te vezi cand te va prinde cu viteza, cand politia il va arde sa nu se vada p-ala care intoarce pe dunga continua atunci se va schimba ceva. Ne trebuiesc legi dure, gen cum e in US de ti se mareste costul la asigurare in anul urmator daca ai luat vreo amenda de radar, nici nu zic de mai multe si oameni care sa aplice acele legi. Pana atunci in tara asta e El Dorado, scapa cine poate.. Eu unul sunt pe picior de plecare. Eh... caz concret, om de 59 de ani pe o Honda Shadow prin US, tocmai spunea ca in 29 de ani de cand conduce motociclete nu a avut niciun incident vreodata si... pe la inceput de an s-a franat in fata lui pana la oprire pe autostrada, a franat si el si din spate a venit un destept cu un SUV, dracu stie ce marca era, de l-a aruncat direct in parapet si a murit pe loc. Doar destinul te scapa de unele accidente, ca nu ai avut niciunul nu e ceva relevant din pacate, oricat de corect si preventiv ai merge cand ti-e dat sa o patesti, o vei pati din pacate.
  14. Ce de idei pe aici.... mai bine mort decat leguma. Pai mai bine mergi cum trebuie si ai sanse mai mici de accident. Nu spune nimeni ca nu e si ceasul rau, pisica neagra, dar daca iti mai si fortezi norocul aiurea chiar ca esti pe buna dreptate numit donator de organe ca motociclist. Concluzie: mersul pe motocicleta este oricum periculos datorita mai multor factori ce pot aparea ce nu tin de motociclist ( dara de ulei, nisip, pietris pe partea carosabila...) dar daca iti mai si fortezi norocul aiurea chiar ai foarte multe sanse sa o mierlesti... P.S. O spune unul care din prea multa prudenta a stat si a observat ce face conservarul pe care urma sa il depaseasca, a tot stat... si cand in sfarsit a accelerat sa depaseasca i-a facut stanga in nas fara semnalizare fara nimic... rezultatul "Doamne am murit", blocat frana fata, dat peste cap si mers taras vreo 22 de metri atat el cat si motorul pana cand motorul a lovit masina... urmarea, o rana urata la genunchi de vreo 7 cusaturi si un cot care a urmat un program de fizioterapie de vreo 2 luni ca sa refaca desi nu a fost rupt, fracturat sau altceva... in rest nici o zgarietura datorita costumului, genunchiera costumului fiind totodata si cea care i-a facut rana la genunchi. Da, era distanta suficienta ca sa nu blochez frana, judecand la rece e altceva, atunci insa obosit dupa ce ma plimbasem vreo 10 ore toata ziua nu am mai gandit cum trebuie. Si acest accident putea fi evitat foarte usor daca mi-ar fi fost luat carnetul la inceputul plimbarii pentru mers cu 170 in afara localitatii in loc de o amenda pentru o viteza mai mica... dar de, politia e de vina ca sta la panda, politia e de vina pentru nu stiu ce, politia e de vina ca te alearga, dup-aia tot politia e de vina....end of story.
×
×
  • Creează nouă...