sorinagape Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Prea tare:) Majoritatea au venit cu babe de 300 eur pt ca stiau ce or sa pateasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Frate, asta e crima curata, bataie de joc ..de asta le merge asa bine la astia cu piese de vanzare! Oricum, cand stii cate eforturi ai facut sa ai si tu un motor...si sa il dezmembrezi in halul ala(bani sa fie, ca m-as baga si eu acolo, dar... ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 cateva posete de la iasi...unele bune 1:20 1:37 , altele de tot rasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 Frate, asta e crima curata, bataie de joc ..de asta le merge asa bine la astia cu piese de vanzare! Oricum, cand stii cate eforturi ai facut sa ai si tu un motor...si sa il dezmembrezi in halul ala(bani sa fie, ca m-as baga si eu acolo, dar... ). NU E FRATE CRIMA, E HILLCLIMBING ALT SPORT CU MOTORETA! se face si la noi la Sibiu pe dealul gusteritei CICI BELALY!!!! cateva posete de la iasi...unele bune 1:20 1:37 , altele de tot rasul vezi, despre asta discutam, unii stiu altii arunca cu motocicleta... care vrea sa invete invata, care nu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 care nu, investeste in plastice si ghidoane )))) @ mirra....multumim frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 cateva posete de la iasi...unele bune 1:20 1:37 , altele de tot rasul Filmarea e de la cursa de la Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Filmarea e de la cursa de la Iasi? Da, din noiembrie 2011... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Da, din noiembrie 2011... Super!Se pare ca v-ati distrat.Mai ales voi care ati aplaudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 cu tot respectul pentru maestrul Jumba, eu cred ca e o prostie sa consideri aruncarea cu motorul un sfat. Poate inventati un sport nou. La enduro trebuie sa stai pe motocicleta. O poseta de-asta va poate costa o zi de enduro si cateva sute de euro. Eu am vazut amortizor spate spart de la o aruncare de-asta (a cazut pe o piatra). Ca sa nu mai vorbim de ghidoane, manete, radiatoare, etc. [/quote Posetarea!ghid practic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Povestea continua Povestea continua Editat Ianuarie 1, 2012 de baurtulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 @bibanu....piciorul de sprijin se aseaza cu varful inspre directia de mers ori spre zona in care se vrea a se trimite motorul? nu imi e foarte clar din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 asa se face la arad http://www.youtube.com/watch?v=SKmtL7illTc&hd=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate