Sari la conținut

M!rra

Membru
  • Număr conținut

    313
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de M!rra

  1. distractie in vf de munte revin si cu cazaturi
  2. fac tururi cu strainii ,deobicei mai soft, cu prietenii mergem mai hard ..antrenamente. cand e vremea buna.. liber la distractie.. iesim cam in fiecare weekend .
  3. Multumesc ... da a trecut ceva timp..de cand nu am mai intrat si postat desi filmulete am tot facut. hai ca mai urcat cate ceva... sa vad daca mai starnesc ceva atentie. https://www.youtube.com/watch?v=TN4BRxgTWD0 https://www.youtube.com/watch?v=1zpbMROXuGE hop , ca n-am disparut :d
  4. si asta de acum vreo 2 saptamani. dar tot cu zapada si temp de 10grade
  5. treaba cu bustenii.. pentru a ajunge sa cuceresti orice varf de munte si sa fii stapan pe skilurile tale, trebuie sa te antrenezi si sa exersezi. unul din cele mai comune obstacole in padure sunt bustenii, copacii cazuti. par usori de trecut... dar clipurile va redau exact experientele unora. de aceeas la prolog si prin paduri exersam cat mai mult sa trecem peste copaci.
  6. Ma bucur ca va place si criticati Enduro e un sport ce nu il poti intelege daca nu te-ai dat macar odata pe capra din asta. Majoritatea din filmari sunt la level incepator sau hobby. altfel spus... inca invata. La enduro ca sa evoluezi trebuie la fiecare tura sa iti depasesti limitele... si cum nimeni nu se naste invatat .. se invata din greselile proprii. Asa se progreseaza. Cine tine mai mult la Fier si nu la sanatatea lui... nu cred ca e ok. Diferenta intre enduro si asfalt ... e ca aici nu doare la fel.. , ridici mobra si mai dai odata. Enduristul cade si la 1000 de fail uri poate isi rupe ceva.. pe cand la asfalt.. rata e 1:1 . Enduristu se distreaza si savureaza toata iesirea... fara stres ca i s-au murdarit carenele. Si intradevat cand arunci motor de 6K te gandesti ca il faci praf... dar de cele mai multe ori schimbi un ghidon sau ceva plastice. ca pamantul e moale . cat despre...cat de atehnici sunt unii din clipuri.. unii da ,altii nu.. adica perspectiva din care priviti.. adica clip video.. nu va ajuta sa intelegi celelalte aspecte. panta pe care se urca, solul, denivelari, oboseala, ambreiajul (pe care la strada nici nu il folosesti) si dozajul gazului..etc/ (ca paranteza.. aveam niste prieteni in Iasi demult.... Buni pe sosea si circuit cu speedul ,ii stiau multi ca merg bine. Cumparat motoare de enduro noi... s-au dat cateva ture.. si vandut. Pai dc? Pai e alt Level.. e cu multa fizica, gimnastica si altele) si intradevar e o alta lume in padure..si de asta am ales s afac si aceste clipuri.. sa vedem din toate perspectivele acest sport. Mai am cateva compilatii. Revin cu ele :d
  7. Am reusit dupa mai mult de 10 ani de filmari sa adun si sa montez cca 10 episoade de compilatii cu cazaturi si faze bune de la enduro si zona moto. Incep prin a posta primele 2 episoade ... urmatoarele urmand a fi publicate zilele viitoare. Fiecare compilatie are cca 100 si clipuri . Voi face la final un Best off, dar asta dupa cateva saptamani. Enjoy it ! Primele 3 episoade includ mai mult filmari vechi si posibil sa nu fie asa calitative. Astept pareri si comentarii. Thanks !!
  8. da da , merci. bronzu s-a dus de mult... alea erau urme de la cotiere (elasticul de la ele) La multi ani si multa distractie
  9. Pentru ca tot am auzit la multi ca "iarna se termina sezonul moto" , m-am gandit sa le arat unora ca cheftul si distractia vin din mers :)) Demo :d Pentru ca a nins foarte mult in TM, unde rar se depune zapada , am iesit si noi La Sanius, sa simtim gurstul zapezii. Distractia si voie buna vin la pachet. Tura intreaga :
  10. chiar daca au inceput zapezile si temperaturile cu - , nu te poti abtine de la distractie si o tura pe munte ! Sol inghetat si cauciucuri de vara. Voie buna si vreme frumoasa in plina luna decembrie. https://www.youtube.com/watch?v=bc-5MBDMjHE
  11. . Buna informarea... dar ce putem face? Facem o dezbatere lunga si fara final ? punctez si eu cateva chestii . Natura si muntii si padurile sunt de mii de ani, tot acolo raman si se regenereaza! A venit omu si ca sa se bucure mai usor de natura... a creat Statiuni. unde sa vina sa cheltuie bani .. sa invarta economia. A facut partii de ski... a facut lacuri artificiale... lista continua. Ca sa sustii o statiune Moarta (gen Poaian marului si altele) treb sa aduci turisti... sa invarti ceva acolo. unele zone statuni se sustin cel mai mult din agrement.. ski, moto, atv, 4x4, snowmobil, vanatoare , pescuit... blabla. Ai o Natura 2000..... l-a intrebat careva ceva pe cel ce a creaat partia de ski, il intreaba careva pe ala ce pina sa impuste vanatul..., il intreaba careva ceva pe cel ce taie in fiecare zi padurea, il intreaba careva ceva pe cel ce a pus hidrocentrala electrica (de asta mica) pe paraiele de dau in baraj. Hopa ca nu vedem the Big Picture. Daca vrea careva sa fara dreptate pe acilea... sa inceapa domle cu aia mari. E ca si cu Politia Comunitara care da amenzi la batrana de pe marginea trotuarului care vinde 3 flori si 4 mere. Lemnu e taiat si furat si vandut la straini, ogoarele sunt vandute la straini , tot ce e in subsol si se poate valorifica e vandut. Acu nu avem voie nici sa traim in tara asta? Deci cu agrementul cum ramane?
  12. melodia e de la Via Daca - Luna Plina
  13. Sa stii ca am sa fac clipul si ai sa vezi si pataniile. Traseul de sus de 30km...pe creata ,l-am facut in 4ore (in grup de 3). Am mai facut in alta tura traseul din clip.. ( traseu necirculat de turisti). Am pornit multi , vreo 7, am ajuns pe creasta vreo 4. Partea haioasa e ca avand o veriga mai slaba care a obosise inainte sa urcam creasta, ne-a incetinit asa mult ca am ajuns sus la 2100m tocmai la 8jumate seara cand apusese soarele. Traseul fiind unul single track si fara alternative..odata inceput trebuia dus la bun sf. Ramasesem si fara apa cum mult inainte sa urcam.Benzina aveam fix cat sa si coboram. Partea haioasa si amuzanta acu... e ca traseul il aveam marcat doar pe gps...care il aveam salvat pe telefon, la care ne si orientam. (trasel marcat pe gps il memorasem la prima tura dar mersesem in sens invers) Si tocmai dupa ce a inceput sa fie bezna... hopa ca imi pierd telefonul.(era montat pe ghidon). Caut 15min, nu gasesesc . Se pusese ceata , inca eram pe creasta cu bolovani cat motorul. NU stiam pe unde sa o luam. Vizibilitate 15m. Norocul ca undeva mult in fata pe creasta s-au vazut farurile unor atv uri( straini ) si am tot incercat sa tinem directia aia pana am ajuns la ei. Ajunsi la ei.. ne-au dat apa, dupa care am recunoscut cat de cat cararea pt ca mai fusesem pana acolo(la atv) de vreo 2ori. Asa ca de acolo a inceput cborarea pe traseu(care la urcare e de B+) si am coborat vreo o ora si ceva pana am dat in forestier. (noroc ca ne mergeau la toti farurile.) VIdeo scurt .. inainte sa ajungem in varf ,inainte sa imi pierd telefonul , soarele era deja apus. https://www.facebook.com/moto.mirra.5/videos/vb.100022030896933/335015790576115/?type=2&video_source=user_video_tab A fost o experienta f faina si la limita pt unii. (in situatii din astea observi psihicul fiecaruia si vezi cum si care cedeaza primul). Daca ramaneam noaptea pe creasta ne asteptau 2-3 grade cu vant, iar noi imbracati de vara la tricou si bluza. A doua zi m-am intors cu un coleg si mi-am gasit si telefonul pe 2000m . (aveam video pe gopro exact filmare cand imi sare din suport). Asa aventuri nu se uita... tinand cont ca exact traseul acesta am vrut sa il facem exact cu un an inainte si cam la fel.. cand apunea soarele noi eram unceva la 1900m... si nu gasesam traseul, si ca aici am venit pe intunerit inapoi 1 ora...3 motorete din care doar eu aveam far ) . .
  14. Cand o dam Hard la inaltime. 2100m . revin si cu clipul complet.
  15. Cu al meu prieten... am mers sa exploram padurile din zona Poiana Marului, Caransebes . Si cu mult chef de explorare ne -am apucat sa facem un nou track.. de dificultate peste medie, un B+ . Am reusit sa marcam pe gps doar 2km de traseu nou, si sa dam apoi o tura pe el. Am pornit sa trasam traseul incepand din golul alpin si coborand in jos de la cca 1600m altitudine. am reusit sa coboram si sa marcam doar pana la 1300m. Urmeaza in curand sa marcam si restu traseului pana in soseaua de plecare care e la 650m altitudine. Primul clip...explorarea si testarea daca puteam trece sectiunile grele. Al doilea clip cu o tura pe traseu.
  16. cand nu ai valoare si nici talent ) cum sa urca rapid mobra in masina.
  17. sunt filmate la Poiana Marului. si muntele Mic.
×
×
  • Creează nouă...