Sari la conținut

Incident trafic


Piramidon
 Share

Postări Recomandate

Azi in jurul orei 14:00 pe soseaua de centura in zona chitila a avut loc un mic incident in trafic cu conducatorul de coloana moto a unui grup de motociclisti din Italia.

Dinamica accidentului nu mi-e in totalitate cunoscuta dar se pare ca dintr-o masina de mare tonaj a sarit o bucata de lemn fix in figura motociclistului, de la politistii aflati la fata locului nu am reusit sa aflu prea multe detalii( nu ma lansez acuma in polemici :D), dar am reusit sa vorbesc cu unul din colegii motociclistului si totul era bine, a necesitat doar 3 copci in zona obrazului.

Profit de ocazie si incerc sa va atrag atentia celor care incercati sa stati aproape de masinile mari asteptand momentul prielnic pentru depasire, sunt si cateva sfaturi care o sa incerc sa le expun in continuare desi poate trebuia sa fac un topic de circulatie preventiva ( fac asta pentru ca lucrez cu masini mari si stiu cum sunt soferii, sau macar unii din ei):

1 - incercati sa vedeti daca masina este incarcata ( daca se vede incarcatura peste obloane ), daca incarcatura nu este acoperita aveti mare grija ca in orice moment el poate trece printr-o groapa si va poate sarii ceva in fata.

2 - NU intrati niciodata in lateralul lui mai ales in momentul in care vrea sa efectueze un viraj. Cu toata amabilitatea nu va poate vedea, sau incercati sa vedeti starea oglinzilor( curate, sparte, lipsa sau dereglate.

3 - atentie in momentul in care circulati pe langa ei sau in apropierea lor la eventualele explozii, ganditi-va ce pot face 8 atm cand i-si fac loc brusc sa iasa...... un mare bun si o buna unda de soc.

4 - si nu in ultimul rand un proverb : EXISTA 3 CATEGORII DE OAMENI.....OAMENI BUNI, OAMENI RAI SI ..... SOFERI!!!

 

Inca o data scuze daca este un pic off topic. O sa incerc sa mai pun sfaturi in rubrica corespunzatoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ce sa suntem prosti ne mai facem si de rahat in fata altora. soferul lu peste nu asigurase marfa? sareau bucati din ea in timpul mersului in capul celor din spate...a mai fost un accident pe la tartasesti parca cand a picat o bucata de ciment pe sosea si soferul din spate s-a infipt intr-un stalp incercand s-o ocoleasca...ce mai urmeaza sa pice din masini? abuze de mortiere bombe incendiare si acid sulfuric in capul celor din spate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mai zis-o si in alte posturi, NIMENI nu te pazaste pe tine decat tu insuti.

Orice marfa trebuie asigurata, acoperita.

Fiind in domeniu sa stii ca sunt si "scapari" si nu cu rea intentie mereu, si din cauza unei gropi sau te miri ce sa-ti zboare ceva in fata sau in cap.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Auch. Citisem si cu alte ocazii impresii destul de proaste ale motociclistilor italieni in trecere sau in vacanta in Romania (legate de spaga mai ales), vad ca se mai adauga inca un capitol (trist).

Cat despre circulatia in spatele camioanelor, din experienta mea : am mers in spatele unui camion incarcat cu nisip si ma pregateam sa il depasesc, cand o rafala de vant mi-a adus numai vant in ochi (casca flip flap ridicata din cauza caldurii, mergem cu 50-60 de km/h) ; au urmat cateva secunde de buimaceala, vedere ca prin ceata si confuzie. Din experienta fiicei ex sefului meu : mergeau pe autostrada, s-au angajat in depasirea unui camion cand i-a explodat o roata exact in dreptul lor. Au urmat cateva clipe de panica din cauza zgomotului si a sperieturii, dar s-a terminat cu bine pana la urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...