Sari la conținut

Piramidon

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ady_dk@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    Incepator
  • Motocicleta
    Honda Transalp

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Transalp

Piramidon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mi-e si scarba de asemnea jeguri de oameni.... indiferent ca cel care nu mai este intre noi e pe 2,3 sau patru roti, sau pieton nevinovat..... JEGULE!!!!! AI LUAT O VITAZA!!!!! Ai macar coloana sa-ti accepti pedeapsa. i-mi doresc sa pot ajuta cu ceva dar din pacate nu pot decat sa aprind o lumanare in amintirea unui fiu iubit plecat prea repede dintre noi, si ganduri de imbarbatare pentru parintii care il iubesc si nu-l mai au aproape. Nu prea scriu pe forum si nu-mi place sa-mi dau aiurea cu parerea dar acest caz ca si cel al lui Tibi pur si simplu ma fac sa-mi fie scarba de ce oameni avem in tara asta...... Doamna si domnule Zahaniciuc eu ma numesc Adrian si prin acest mesaj, daca il veti citii, sper sa va aduc un pic de alinare, sincer, si nu spun asta doar ca sa adun numar de postari, i-mi pare rau ca nu pot face mai mult sa va ajut. Celor ca pot sa ajute ganditi-va ca si voi poate sunteti un fiu/fiica, tata/mama, ca sunteti indragiti de cineva care ar plange si ar ramane cu un gol in inima daca v-ar pierde, incercati sa ajutati in cazul asta, este o rugaminte din partea unui motociclist care e si el fiu, sot, tatic. O sa ajung si eu in Cluj cu serviciu si chiar o sa merg sa aprind o lumanare pentru Alin.
  2. o sa ajung si eu azi dar nu stiu daca stau mult ca am ceva treaba
  3. Si eu trebuie sa-mi dau cu parerea aici in calitate de conservar de 11 ani si motociclist cu mamaliga inca umeda. Folositi orice mijloc prin care va puteti face remarcati, mai mult o sa postez la cum prevenim accidentele sa nu fiu offtopic. Multa sanatate colegului patit, bine ca ne-ai povestit tu ce ai patit, o sa tin si eu minte si cred ca ma abtin sa mai ies pana nu-mi cumpar armura, mai ales ca in bucale e grav.... Multa sanatate, luciditate si atentie tuturor celor care impartim strazile astea.
  4. la femei sau la bautura? Sau preturile in general? Daca te referi la general preturile pentru buzunarul nostru sunt bune, adik au lucruri mult mai bune calitativ acolo decat aici. Iau in comparatie vinurile, la noi daca dai 7-8 ron pe o sticla de vin..... scrie pe ea "din pastile" si nu are gust, daca te duci la ei si dai aceeasi bani.... garantez ca o sa ramai surprins de gust.... placut surprins. Scuze de offtopic, eu sincer vroiam sa aduc in discutie din nou incultura unor oameni care ar trebui sa ne relateze anumite evenimente.
  5. mah... nu asta era intentia dar daca ai aus in discutie... adik cei interesati de Chisinau vin cu urmatoarele precizari: 1 - sunt femei frumoase acolo 2 - sunt femei foarte frumoase acolo 3 - sunt muuuuulte femei frumoase acolo 4 - vinul bun 5 - drumurile praf 6 - mancare buna
  6. Pe drum spre Chisinau am trecut de localitatea Cosmesti si am ajuns la fata accidentului cand politia facea masuratori, am cautat sa vad daca gasesc ceva pe net si binenteles ca am gasit o semianalfabeta de jurnalista care si-a dat cu parerea despre accidentul de "moped". Citez: Pe data de 26 august,. pe DE 581, la km 9, a avut loc un evenimet rutier soldat cu rănirea a două persoane. T.Ionuț de 36 de ani din se afla la volanul autoturismului marca Fiat, înmatriculat în Italia, Âşi se deplasa pe direcția CosmeÂşti-Tecuci, iar numitul I.Virgil de 26 de ani conducea mototcicleta marca Suzuki, pe contrasens, având pasager pe minora A.Miruna de 16 ani. În „curba morții”, în împrejurări încă nestabilite, cele două vehicule s-au acroÂşat, conducătorul motoscuterului a pierdut controlul Âşi astfel a rezultatt vătămarea mopedistului Âşi a pasagerei sale. Dacă mopedistul I.Virgil nu a suferit decât leziuni uÂşoare, nu acelaÂşi noroc l-a avut Âşi pasagera minoră, care a fost diagnosticată cu fractură femur stâng cu deplasare, motiv pentru care a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Galați. Fac eu precizarile dupa cum am reusit sa vorbesc un pic si cu motociclistul si ceva de la politie" 1 - Moto nu era pe contrasens 2 - Viteza mica, dupa impact s-a ales cu ghidonul rupt pe partea stanga dar a reusit sa se opreasca pe roti. 3 - Pasagera a fost, posibil, lovita de masina sau din acrosaj moto a intrat in un scurt voblaj si ea a fost aruncata in sant, cert este ca avea doar o fractura ( singurul lucru corect din reportaj ) 4 - Motociclistul era coleg cu tatal fetei si ea l-a rugat sa-l plimbe, el era putin lovit si nu parea genul care sa o arda aiurea, l-am intrebat daca o dadea tare si mi-a zis clar ca maxim 50...tipa nu mai fusese pe moto sii ii era frica sa nu o piarda pe drum. 5 - Parerea politistilor la masuratori a fost ca masina a venit tare si brusc asfaltul s-a ferit de sub el.... Inchei prin a vedea inca o data proasta informare care o fac niste asa zisi jurnalisti..... va dati seama singuri dupa exprimarea celei care a scris articolul.
  7. adik unde? la Amkart? si ca sa va raspund si eu.... data trecuta am stat cuc solo cu comunitarii asa ca poate mai vine careva azi. Dap, la circ la intrarea principala ne adunam de obicei, de baut ceva am vazut in partea cealalta un barulet care avea ceva mobre langa el si putem trage acolo cred. Cat despre alte intalniri in alte locuri le vorbim direct acolo
  8. Piramidon

    Monster negru

    @Mariusik Dap... aici e nasol, poti sa le bagi pe gat circulatia preventiva, daca ala se vede cum se lanseaza sa treaca intersectia atunci o tii sus si tare cu asta, poti sa-i mai intrebi daca semaforul e la 20 m de intersectie nu cumva ar trebui ala sa tina cont ca se schimba culoarea semaforului? Nu e rautate sa stii, ca de obicei aia mai mari in grad ar trebui sa ascunda ceva mai mult sun acea minunata cascheta, intervine si factorul "amicul, ruda lui cutare", legal ei sa stii ca sunt acoperiti, offf.... ce bine era daca puteam sa vad si eu imaginile sa-mi fac o mica parere. hai ca mi-a mai bubuit mintea ceva... deci..... daca matale mai tii minte din filmulet pozitiile masinilor cand se pune verde la voi poate incercam sa vedem din temporizarea semafoarelor daca ala ar fii intrat pe verde sau nu daca e ceva da-mi un mail si ne vedem direct la locul faltei sa punem pe hartie, acolo pot sa-mi dau seama de mai multe, putem pune pe hartie si poate gasim o solutie care sa te avantajeze. Pana sa mai ajungi la militie poate reusim de ne vedem acolo in zona si vedem cum o scoatem la capat. Bafta in continuare.
  9. ne vedem acolo lume ma anunt si vin si eu
  10. Piramidon

    Incident trafic

    Am mai zis-o si in alte posturi, NIMENI nu te pazaste pe tine decat tu insuti. Orice marfa trebuie asigurata, acoperita. Fiind in domeniu sa stii ca sunt si "scapari" si nu cu rea intentie mereu, si din cauza unei gropi sau te miri ce sa-ti zboare ceva in fata sau in cap.
  11. Piramidon

    Monster negru

    @mariusik incearca sa vezi exact pozitia autoturismului in momentu in care se schimba culorile semaforului. Nu este neaparat rautate din partea politiei sa stii, situatia poate fii intradevar neplacuta dar incerc sa te ajut cu ceva sfaturi si pasi care sa-i urmezi. In primul rand am o intrebare, strada e cumva Ion Campineanu? Hai sa vedem daca ce incerc eu sa scriu aici o sa te ajute: incercati sa vedeti daca din imagini se vede pozitia lui la schimbarea culorii semaforului aici ai 3 situatii: -> tipul vine lansat si nu mai franeaza, daca nu-ti dai seama sau nu exista camere care sa vada culoare semaforului foloseste-te de ciclul care il fac culorile semaforului, te duci si numeri cate secunde sta pe diversele culori. Daca tipul zice ca el a intrat pe verde poti sa-ti dai seama daca minte sau nu. -> tipul intra pe verde dar ramane blocat in intersectie, te uiti daca el s-a oprit pe zona galbena ( intrarea interzisa in intersectie daca risti sa ramai blocat in mijlocul ei, chiar daca esti pe culoarea verde. -> tipul intra pe rosu si gata... case closed. M-am uitat acuma la poza postata de un coleg si un pic pe bingmaps si ar mai fii ceva dar trebuie sa te tii tare, distanta de la semafor pana la intrarea propriuzisa in intersectie, acolo mai exista si o iesire din parcare, vezi daca dupa ce iesi de pe strada mai ai si alte semafoare, un lucru frumos e sa le dai peste nas cu "intersectia". in momentul asta sunt cam obosit, daca e ceva tinem legatura si sper sa te mai pot ajuta cu ceva sfaturi. P.S. DERANJATI-VA SA CITITI LEGISLATIA.... O SA VA SCOATA DIN MULTE NECAZURI
  12. Piramidon

    Incident trafic

    Azi in jurul orei 14:00 pe soseaua de centura in zona chitila a avut loc un mic incident in trafic cu conducatorul de coloana moto a unui grup de motociclisti din Italia. Dinamica accidentului nu mi-e in totalitate cunoscuta dar se pare ca dintr-o masina de mare tonaj a sarit o bucata de lemn fix in figura motociclistului, de la politistii aflati la fata locului nu am reusit sa aflu prea multe detalii( nu ma lansez acuma in polemici ), dar am reusit sa vorbesc cu unul din colegii motociclistului si totul era bine, a necesitat doar 3 copci in zona obrazului. Profit de ocazie si incerc sa va atrag atentia celor care incercati sa stati aproape de masinile mari asteptand momentul prielnic pentru depasire, sunt si cateva sfaturi care o sa incerc sa le expun in continuare desi poate trebuia sa fac un topic de circulatie preventiva ( fac asta pentru ca lucrez cu masini mari si stiu cum sunt soferii, sau macar unii din ei): 1 - incercati sa vedeti daca masina este incarcata ( daca se vede incarcatura peste obloane ), daca incarcatura nu este acoperita aveti mare grija ca in orice moment el poate trece printr-o groapa si va poate sarii ceva in fata. 2 - NU intrati niciodata in lateralul lui mai ales in momentul in care vrea sa efectueze un viraj. Cu toata amabilitatea nu va poate vedea, sau incercati sa vedeti starea oglinzilor( curate, sparte, lipsa sau dereglate. 3 - atentie in momentul in care circulati pe langa ei sau in apropierea lor la eventualele explozii, ganditi-va ce pot face 8 atm cand i-si fac loc brusc sa iasa...... un mare bun si o buna unda de soc. 4 - si nu in ultimul rand un proverb : EXISTA 3 CATEGORII DE OAMENI.....OAMENI BUNI, OAMENI RAI SI ..... SOFERI!!! Inca o data scuze daca este un pic off topic. O sa incerc sa mai pun sfaturi in rubrica corespunzatoare.
  13. Ramane asa... pe la ora 20 la circ.. ci mic cu mare cu moto suc si seminte Vin si eu sper sa ajung la fix, si daca e sa discutam posibilitatea sa facem ture de cartier gen Joia Moto, sau plimbari pana la o carciuma ceva sa bem un cico.
  14. cel mai bine asa, maine daca e facem anuntul oficial daca ne vom vedea tot miercurea sau ne vedem martea.
×
×
  • Creează nouă...