Sari la conținut

Romania-Serbia-MunteNegru-Croatia-Ungaria-Romania!


Postări Recomandate

Continuarea... ultima parte!

 

 

 

25.August.2011, Orasak (Dubrovnik) – Split (defapt 10 km inainte de Split) = 200 km

Am plecat de dimineata de la camping, am lasat aceea plaja frumoasa in urma si ne-am indreptat spre o noua locatie. Am zis ca o sa cautam camping undeva in zona Split-ului, nu am vrut chiar in centrul lui. Sau inainte sau dupa el. Am luat-o incet la drum pe coasta aglomerata pe un soare arzator. Trecea prin Bosnia Hertegovina a fost foarte lejera, atata tot ca s-a aglomerat putin. Oricum nici aici nu am stat mai mult de 10-15 min in total.

Cum am stat foarte bine cu timpul, pentru ca in acea zi am avut relative putini km de facut, am zis sa gasim cazare mai devreme putin fata de alte zile si sa ne mai bucuram de baie. In jurul ore 15-16:00 ajungem aproape de Split, inaintea lui cu aprox 10 km. Din stanga drumului ne s-are in ochi o tablitza cu Auto Camp! Facem stanga si dam de un drum ingust inghesuit intre un fost atelier Auto si un mic cimitir. Ne intampina un baiat si incepe san e explice el cat ii de frumoasa plaja, si ca e foarte aproape, ca avem terasa chiar langa camping, ca sunt dusuri, current si ca nu e scump. Noi totusi il intrebam cat e pretul, el nu stie sa ne spuna dar o tine pe a lui ca nu e scump si sa ne parcam motoarele, san e facem lejeri ca o sa vina mama lui si ne v-a spune exact pretul. Noi insistam san e spuna pretul, asa ca merge si o cheama afara din casa pe maicasa. O batranica cu piciorul rupt care se chinuia sa umble cu o carja. Cum ne vede, “ooooo motociclistooo” si incepe sa ne turuie in vreo 3 limbi tot felu de nu am inteles nimic. Pana la urma ne face oferta de pret pentru 5 persoane, 4 motoare si 3 corturi. 200 Kuna sau 30 Euro. Se mai pune Ovi (Picasso_ss) de vorba cu ea un pic si la un moment dat zice: “Baaa, daca ii platim in euro, adica daca ii dam 30 de euro ne 10 inapoi.” Hmmm, noi cand auzim de super oferta ii zic repede la Atti sa scoata 20 de euro si sa-i plateasca pana nu se razgandeste. Scoate repede banii si merge la batranica sa-i dea. Ea cand vede 20 de Euro zice: Aaaaaa nuuuu 20! 30 de euro!! Noi toti stam sin e miram, pai acuma ati zis ca daca va dam 30 E, primim 10 inapoi. Si ea cu chiu cu vai ne explica ca daca ii platim in Euro, adica 30 de euro de toti… ne da rest 10 KUNA. Ca 30 E ii 210 Kuna. Ea o zis ca putem plati sau 200 de kuna sau 30 euro. Ne-o luat pe toti rasul, si pana la urma i-am platit in Kuna, 40 de kuna de persoana, vreo 6 euro.

Ne punem repede sa facem corturile, asa simple doar fara prelate de deasupra. Nu ezitam mult si mergem direct la o baie in mare ca era o caldura infernala. I-au ochelarii de apa a lui Ovi si intru in apa. Privelistea nu mi-a prea placut-o fata de zonele unde am mai fost pana acuma. Am dat de niste plante, alge ce or fi fost care erau cam dezgustatoare. Atunci am dat jos ochelarii si nu m-am mai uitat, am facut baie in continuare.

Dupa putin timp am zis ca mergem pe digul de beton la sarituri. Eu ii cer din nou ochelarii lui Ovi sa vad si pe acolo ce este. Eu i-au ochelarii, ii arunc in apa in fata mea si sar. Cand ma uit, nu-s ochelarii! Atunci mi-am dat seama ca defap s-au dus la fund. Upsss, probleme…. Cum scot ochelarii lui Ovi de pe fundul marii??? !!! CuCun chiar era si el cu mine in apa, cu ochelarii lui pe ochi, cu labele lui Ovi in picioare si studia ce este prin apa. Atunci il rog ca daca tot ii echipat, sa traga o fuga pan ape fundul marii. Incearca sa ajunga jos, nu reuseste. Hopaaa, apa ii cam mare… avea sigur 5 m. Mai incearca odata mai hotarat si reuseste. Ii returnez ochelarii lui Ovi si ne vedem in continuare de baia noastra.

Ei intre timp s-au pus la terasa de langa plaja la o berula, eu am mai stat intins pe patura, am mai facut o poza. Dupa un timp m-am alaturat si eu grupului bautor de bere, dar eu am luat doar o portie mare de cartofi prafiji, adica “pomfriti”. 10 kuna portia. Au fost buni, dar a cam scapat multa sare pe ei. In timp ce stateam noi la masa, apune si soarele. Facem o mica sedinta foto si video sa nu ratam asa ceva. Odata cu lasarea intunericului am inceput cu poze pe night mode si evident bautorii de bere si-au vazut de berea lor. Dupa cateva beri cumparate de la terasa, si-au dat seama ca defapt mai bine cumpara bere de la magazinul de peste drum si o beau pe plaja la 2 m de terasa unde bagau muzica buna. Zis si facut, am mers la cumparaturi, ei cu bere eu cu inghetata :D si am revenit pe plaja unde am stat ceva timp. Ambii Ovi au cam luat-o pe ulei cu imaginatia si vorbareala de la atata bere, dar ne-am simtit bine. Dupa aia somn…

 

26.August.2011, Split – Plitvice = aprox 290 km

Trezirea de dimineata, impachetat, mancat putin si la drum. Fiind ultima zi unde mai dam de mare, am zis ca trebuie neaparat undeva pe parcursul traseului de coasta pana la Zadar sa ne mai oprim la o baie. Ne-am tot dus, si ne-am dus pe o caldura greu de suportat. Pe alocuri era destul de bine, cam 33 de garde si se simtea briza marii. In alte zone atingea si 36-37 de grade si nu puteai nici sa respiri calumea. Am mai facut niste pause de mancare, de poze si in rest ne-am vazut de drum ca trebuia sa ajunge cat mai aproape de Plitvice.

Ultima baie o facem aproape de Zadar, un loc frumos, o trambulina de vreo 4-5m, apa curate, stanci frumoase. Dupa baie am mers si pana in campingul invecinat si am facut un dush sa ne spalam de sare.

Cum am iesit din Zadar am parasit coasta si ne-am asteptat ca in curand sa dam de temperaturi mai acceptabile. Din contra, s-a facut si mai cald si mai irespirabil. Am avut si 38-39 de grade. Ca sa ajungem la Plitvice trebuia sa tinem directia Zagreb. Dupa cativa km, dam de un drum ca in filmele americane, drum lung, intins, putin serpuind prin pustiu, cu niste plante caudate, in stanga noastra un munte imens pe care se chinuia sa-l strabata un drum plin cu tuneluri (gen ca si pe Transfagarasan inainte de Balea Cascada). Ne tot minunam de peisaj si imi doream ca drumul nostru sa duca pe acolo. Din pacate nu, am trecut de aceea zona… in schimb am dat de alta trecere peste acel munte, pe drumul principal. Dupa ce am coborat muntele, am dat de un drum foarte frumos virajat, peisaje frumoase, zona impadurita si insfarsit puteam merge si noi cu 90 la ora dupa atatea zile de coasta unde se mergeam cu 50-70 la ora. Odata cu asta, am inceput sa avansam vazand cu ochii si km treceau destul de repede. Pe cum ne apropiam de Plitvice, zona devenea tot mai muntoasa si mai impadurita. Cu toate astea inca era caldura destul de mare. Cauta CuCun un camping pe GPS cat mai aproape de Plitvice, si gaseste unu la 7 km inainte. Mergem pana acolo, vedem ca este vorba de un Auto Camp pentru masini rulota. Ne intampina doua gagicutze destul de țapene (cred ca de la aerul de munte) dar dragute. Intrebam daca putem sta cu cortul, ne zice ca nici o problema dar ii 10 E de persoana. Cam mare pretul pentru cort, dar asta e. Ne apropiam de zona turistica, plus ca nu prea aveam de ales ca vroiam sa stam si noi linistiti. Am avut tot ce ne-a trebuit: dushuri, current, net, ne-a stat la dispozitie si o bucatarie de vara. Odata cu disparitia soarelui care ne-a supraincalzit pe tot parcursul zilei, hopaaa… temperatura a scazut cam brusc la vreo 22 de grade. Pe la ora 21:00 deja erau vreo 20 de grade. La ora 23:00 17 grade. Pe la ora 1:00 cand ne-am culcat 15 grade. Numa bine ne-am putut baga in sacul de dormit, ca in ultimele zile era doar de decor.

 

 

 

 

27.August.2011, Plitvice – Virovitica (la 15 km de granita cu Ungaria) = aprox 330 km

Trezirea de dimineata ca se anunta zi lunga. Am trecut pe la supermarketul din zona pentru a manca bine de dimineata un corn, iaurt, banana, inghetata, etc si am luat-o in cautarea intrarii in parc. Dupa putin timp ajungem, intram in parcarea unui hotel sa isi schimbe CuCun bani. Pana atunci Atti vorbeste cu un tip de acolo care ii explica cum ajungem la parc, si ca este aici foarte aproape. Atti intelege una si noua ne spune alta. Dupa mici incurcaturi ajungem toti in parcarea de la parc. Pentru motoare este parcare libera. Ne punem san e schimbam, sa luam pe noi ceva lejer, sa vedem cum facem cu bagajele, unde le lasam. Pana la urma am lasat tot pe motoare: Casca, Ovi a lasat si geaca pe saua. Ce am avut mai de pret, am scos din geanta de rezervor si am bagat in lada din spate. Oricum portofel, camera video, aparat foto aveam la noi. Ne punem la rand, cumparam bilete, 110 kuna de persoana. Si studiem harta cu ce trasee se pot face. Noi alegem un traseu lung, de 4-6 ore, varianta H. Mergem pe jos pana in punctul ST2 acolo asteptam “trancariciu”, adica acel mijloc de transport, camionas cu 2 remorcutze. ! Noi l-am botezat “trancarici”. Asteptam cam 20 de minute pana vine urmatorul, ne urcam in el si pornit la drum. Ne ducea undeva sus in ST 4. De aici am inceput coborare perpedes, traseu de o ora jumate (noi l-am facut in o ora si 10 min) pana in P1 unde am asteptat vaporasul cam 20 min. Am luat vaporasul si ne-a plimbat cam 15 min pana in punctual P3. Acolo am facut o pauza de inghetata si am continuat pe jos printr-un canion micutz pana am ajuns la o cascada. De acolo am urcat pe jos niste serpentine si am ajuns in punctul ST 1. De aici am luat din nou “trancariciu” pana in ST 2. Am mancat un hamburgher si o portie de “pomfriti” (cartofi prajiti), total 35 kuna.

Ca o impresie si o parere personala despre parcul de la Plitvice: Odata merita vizitat!

E un parc frumos, dar nu e atat de wow pe cat se vehiculeaza pe net. E intr`adevar frumos organizat, amenajat, culoarea lacurilor e tare frumoasa. Eu sigur inca odata nu m-as mai duce. Din cate am vazut, se poate intra si fara bilet, ca defapt in bilet (acei 15 euro) se plateste transportul cu “trancariciul” si plimbarea cu vaporasul.

In jurul orei 16:00 plecam din parc si ne indreptam spre Karlovac. Intr-o parcare ne intalnim cu un nene care era plecat din Romania si s-a stabilit acolo. El ne spune sa mergem pe ruta: Inainte de Karlovac sa facem dreapta prin Glina – Sisak – Osijek. Cand ajungem in acel punct, vedem indicator cu toate aceste localitati si dam sa viram la dreapta. CuCun ne spune ca GPS-u lui il baga cu 5 km mai incolo la dreapta si sa mergem pe acolo. Nu prea ne convine ideea, dar mergem dupa el. Incepem si intram pe un drum fain virajat, asfalt bun. Dupa un timp se termina asfaltul si incepe offroad. Mergem asa niste kilometrii, pana la urma dupa vreo o ora iesim din nou in drumu principal in Gvozd. Traseu care putea fi parcurs in cateva minute. Ne continuam drumul si la lasarea serii facem si o baie intr-un parau foarte cald, dar de mica adancime. Acolo era strandul localitatii respective, nu retin numele. Atti cu Moni si cu Ovi (Picasso_ss) erau foarte pornit sa vina de acolo acasa direct, dar mai erau cam 450-500 km si era noapte.

Pana la urma hotaram la comun ca ne punem si cautam o pensiune sau un camping sin e oprim sa dormim, ca a doua zi sa mergem frumos acasa conform planului.

Mergem noi cat mergem, ne mai baga GPS-u iara pe tot felu de drumuri, intre timp incepe o furtuna de vant de am crezut ca a venit mai repede sfarsitul lumii de cat s-a prevazut. S-a facut un frig cumplit, batea vantu de ne muta de pe o parte pe alta a drumului. Mergem noi si tot mergem in noapte batuti de vant si rupti de frig, am dat si de ceva drum in lucru cu blocaje, am inconjurat… a fost o aventura.

Pe la ora 22:00 ajungem la 15 km de granita cu Ungaria la Barsc. Acolo vedem ca in localitatea Virovitica is niste pensiuni. Ne punem sa mergem pe la ele da nimeni nu deschide usa. Mai insistam noi la una din ele, si deodata apare o masina. Era proprietarul. Vorbim cu el si ne spune ca ii 30 de euro camera de 2 pers. Incearca Ovi sa negocieze cu el, ca-i dam 50 euro de toti 5. El ne zice ca nu-i bine asa, si ultimo pret e de 70 de euro. Mi s-a parut cam mult, dar avand in vedere conditiile si imprejurarile nu am avut de ales si ne-am cazat. Am bagat motoarele in garaj inchis si am urcat in camera. Era o pensiune tare frumoasa, intretinuta, moderna, foarte faina. Am facut un dush, am mancat si ne-am pus la film… era Blade 1 sau ce film… ala cu vampiri. Una doua am si adormit.

 

28.August.2011, Virovitica (Croatia) – Arad (RO) = 390 km

Dimineata nu am ezitat prea mult, ne-am luat frumos si am plecat spre casa. Inainte de vama am oprit la o alimentara sa isi cheltui toti Kunele ce le mai au. Am trecut ok si la vama cu Ungaria, ne-a intrebat de tigari si cafa da nu am avut asaceva. Am mers pe ruta Barcs – Pecs – Mohacs –Baia – Szeged – Arad. Aveam deja vreo 270 km facuti si a trebut sa alimentam. Ne oprim in Pecs la un MOL sau OMW, numai stiu exact. Intreb daca pot plati cu euro, evident nu! Ma duc cam 1 km pana la Tesco, schimb 20 de euro.. primesc pe ei 5240 de forinti. Bag benzina de 4900 FT. Drumurile la unguri is cam proaste in multe locuri. La intersectia din Mohacs care face stanga am reusit sa ne si pierdem unii de altii. Eu eram primu cu CuCun, Atti cu Ovi ultimii. Eu in sensul giratoriu cica as fi iesti pe alta directie, dar defapt era bine ca am ajuns in drumul principal in scurt timp, fara complicatii. Infine, eram eu si CuCun… Atti si Ovi nu-s mai. Ce sa facem, ce sa facem… asteptam cat asteptam si plecam. Am zis ca dam noi de ei sau ei de noi pe drum. Am hotarat sa mergem pana in sensul giratoriu unde trebuia sa facem dreapta spre Baia. Am zis ca daca ei is in fara sigur ne asteapta acolo, daca noi ajungem primii ii asteptam noi acolo. Noi am ajuns primii, in vreo 8 min ajung si ei si mergem mai departe spre Szeged. Trecem de Szeged foarte lejer, trafic redus, drum foarte prost.

Dupa Mako, in localitatea Apatfalva neo prim la un Gulyas. Este varianta supa, sin u varianta de ceaun unde este gros. Eu manc doar un Gulyas, restu baga la intuneric si cate o pizza. Cu stomacul plin o luam la drum ultimii 65 de km pana Acasa. Trecem lejer si de vama cu Romania si intr-o ora am fost acasa. Am ajuns in jurul orei 18:30-19:00.

 

Cam asta a fost aventura noastra de 9 zile, 2300 km, 4 tari. Am cheltuit 300 euro in total. 165 de euro benzina cu tot cu primul plin de acasa si ultimu plin cand am ajuns in Arad. 65 de euro cazarile pe 8 nopti, 15 euro intrare la Plitvice, si restul de 55 de ale gurii :D

Am avut consum intre 4.4 si 5.2% . Majoritatea au fost de 4.6%

 

Mie mi-a placut mult! Si mai vreau in Muntenegru neaparat, a fost cel mai frumos!

 

Mai multe poze puteti vedea pe Blog sau pe Picasa (e mai simplu de vizionat)

 

SL370761.JPG

 

SL370799.JPG

 

SL370815.JPG

 

SL370863.JPG

 

SL370867.JPG

 

SL370887.JPG

 

SL370894.JPG

 

SL370924.JPG

 

SL370965.JPG

 

SL370975.JPG

 

SL370980.JPG

 

SL370983.JPG

 

SL371011.JPG

 

SL371045.JPG

 

SL371070.JPG

 

SL371094.JPG

 

SL371152.JPG

 

SL371168.JPG

 

SL371190.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Cam asta a fost aventura noastra de 9 zile, 2300 km, 4 tari. Am cheltuit 300 euro in total. 165 de euro benzina cu tot cu primul plin de acasa si ultimu plin cand am ajuns in Arad. 65 de euro cazarile pe 8 nopti, 15 euro intrare la Plitvice, si restul de 55 de ale gurii :D

Am avut consum intre 4.4 si 5.2% . Majoritatea au fost de 4.6%

 

Mie mi-a placut mult! Si mai vreau in Muntenegru neaparat, a fost cel mai frumos!

 

 

nu-i rau...300 euro ii cheltui in vreo 4 zile pe la mamaia :laugh:

 

de ce nu si Bosnia? nu se merita? ii greu de intrat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare,

 

merita si bosnia, dar acolo grija mare la radare si sa fie in regula cartea verde (militienii is mai scarbosi putin)

Despre traseele facute de noi (io si baietii de la HD), nile-a recomandat un cetatean din muntenegru care e si el endurist, in sensul ca le-a desenat pe harta ca nu existau.

Noi am fost cu pasager, 3 moto, 6 pers si drumurile nu au fost de hard enduro. Intradevar, pe alocuri mai dificil, viraje stranse cu pietris nefixat prea bine si mare, urcari abrupte unde nu e de dorit oprirea si alte alea.

Recoamd cauciucuri bunicele de off, baietii de la HD au fost cu caucioace de cross, eu cu Heidenau K60 scout si nu am avut probleme (numai cand a plouat putin si a udat panatul), in rest ok.

O sa incerc sa refac traseul cat de cat, noi facand muntenegru in lung si-n lat....mda, renunt sa fac traseul caci nu prea apar drumurile pe harta, si nu eu am facut traseul si orientarea. Pt doritorii care chiar vor sa faca ce am facut noi tre luata legatura cu alecu si el eventual sa scaneze harta si sa dea indicatii. Imi cer scuze ca nu pot da mai multe amanunte

 

Gabitza, noi ne-am intalnit la podul peste Tara asa ca am cateva poze sa va dau, dupa ce le descarc.

Pentru cei interesati, am mers pe un drum incredibil de frumos de la Zabljak pana la Pluzine, via Trsa, prin Parcul National Durmitor. E asfaltat, ingust (o banda jumate pana la o banda, asa ca atentie la masinile din sens opus), platesti 2 euro taxa, dar merita cu varf si indesat. O sa va pun si o poza-doua cand le dau jos.

 

 

astept nerabdator sa vad si poze din tura voastra,

numa bine :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-i rau...300 euro ii cheltui in vreo 4 zile pe la mamaia :laugh:

 

de ce nu si Bosnia? nu se merita? ii greu de intrat?

Nu stiu nimic de Bosnia. Atat doar cat am trecut pe coasta aia vreo 8 km! Lumea zice ca e mai aiurea treaba pe la ei, politie stricta, "oameni rai" ... Muntenegru chiar mi-a placut. Si Serbia, dar acolo mai aproape de granita cu Muntenegru.

 

Later Edit: 2.Sept, Ora: 23:52!

 

Cateva poze din aparatul lui Atti! :rolleyes:

 

post-26086-0-85150400-1314996558_thumb.jpg post-26086-0-50320300-1314996571_thumb.jpg post-26086-0-14016700-1314996583_thumb.jpg

 

post-26086-0-87013500-1314996592_thumb.jpg post-26086-0-59565600-1314996606_thumb.jpg post-26086-0-22054000-1314996615_thumb.jpg

 

post-26086-0-27575200-1314996636_thumb.jpg post-26086-0-34753100-1314996647_thumb.jpg post-26086-0-68625900-1314996664_thumb.jpg

 

.

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

superba excursia.......... felicitari ................pentru mine este doar un vis :(

Mersi!

 

Asa am zis si eu, ca e doar un vis o asemenea tura. Dar cu un mic efort am rezolvat. Am luat imprumut niste bani, ca restu e floare la ureche. :moto:

 

PS: Inca cateva poze:

 

SL379914.JPG

 

SL379926.JPG

 

SL379963.JPG

 

SL379978.JPG

 

SL370006.JPG

 

SL370015.JPG

 

SL370024.JPG

 

SL370030.JPG

 

SL370031.JPG

 

SL370038.JPG

 

SL370055.JPG

 

SL370082.JPG

 

SL370084.JPG

 

SL370112.JPG

 

SL370115.JPG

 

SL370122.JPG

 

SL370125.JPG

 

SL370130.JPG

 

SL370140.JPG

 

SL370156.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O batranica cu piciorul rupt care se chinuia sa umble cu o carja. Cum ne vede, “ooooo motociclistooo” si incepe sa ne turuie in vreo 3 limbi tot felu de nu am inteles nimic. Pana la urma ne face oferta de pret pentru 5 persoane, 4 motoare si 3 corturi. 200 Kuna sau 30 Euro. Se mai pune Ovi (Picasso_ss) de vorba cu ea un pic si la un moment dat zice: “Baaa, daca ii platim in euro, adica daca ii dam 30 de euro ne 10 inapoi.” Hmmm, noi cand auzim de super oferta ii zic repede la Atti sa scoata 20 de euro si sa-i plateasca pana nu se razgandeste. Scoate repede banii si merge la batranica sa-i dea. Ea cand vede 20 de Euro zice: Aaaaaa nuuuu 20! 30 de euro!! Noi toti stam sin e miram, pai acuma ati zis ca daca va dam 30 E, primim 10 inapoi. Si ea cu chiu cu vai ne explica ca daca ii platim in Euro, adica 30 de euro de toti… ne da rest 10 KUNA. Ca 30 E ii 210 Kuna. Ea o zis ca putem plati sau 200 de kuna sau 30 euro. Ne-o luat pe toti rasul, si pana la urma i-am platit in Kuna, 40 de kuna de persoana, vreo 6 euro.

 

[bla bla bla]

 

Cauta CuCun un camping pe GPS cat mai aproape de Plitvice, si gaseste unu la 7 km inainte. Mergem pana acolo, vedem ca este vorba de un Auto Camp pentru masini rulota. Ne intampina doua gagicutze destul de țapene (cred ca de la aerul de munte) dar dragute. Intrebam daca putem sta cu cortul, ne zice ca nici o problema dar ii 10 E de persoana. Cam mare pretul pentru cort, dar asta e. Ne apropiam de zona turistica...

 

La baba cu picioru rupt si in carje ati negociat dar la p!zde nici pst. Halal.

Si cum se face ca tu aveai cele mai multe bagaje, carai si pentru ceilalti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La baba cu picioru rupt si in carje ati negociat dar la p!zde nici pst. Halal.

Si cum se face ca tu aveai cele mai multe bagaje, carai si pentru ceilalti?

Nu stiu de ce ai inteles tu ca noi am negociat... am zis ca batranica a precizat ca daca platim in euro si nu in kuna. Adica 30 de euro (210 kuna) in loc de 200 de kuna, ne da 10 inapoi. Noi am inteles, defapt Ovi... ca ne da 10 euro. Dar ea a vrut sa fie corecta si ne-ar fi dat 10 kuna, de la 210 la 200. Asa ca am dat 40 de kuna de persoana... deci nu am negociat nici 1 (leu) kuna. :bigstar:

 

Da, eu am mai dus si pentru fratemio cort si izopren. Plus ca o lada laterala era aproape goala, adidasi si laptop. :rolleyes:

 

Cam asta a fost aventura noastra de 9 zile, 2300 km, 4 tari. Am cheltuit 300 euro in total. 165 de euro benzina cu tot cu primul plin de acasa si ultimu plin cand am ajuns in Arad. 65 de euro cazarile pe 8 nopti, 15 euro intrare la Plitvice, si restul de 55 de ale gurii :D

Am avut consum intre 4.4 si 5.2% . Majoritatea au fost de 4.6%

PS: O mica corectie: Am facut o mica greseala :rolleyes: Defapt am stat 9 nopti si 10 zile! :bigstar:

 

Later Edit: 6.sept.2011, Ora: 19:30

 

Inca cateva poze ce nu le-am pus aici:

 

SL370163.JPG

 

SL370167.JPG

 

SL370171.JPG

 

SL370177.JPG

 

SL370191.JPG

 

SL370202.JPG

 

SL370224.JPG

 

SL370241.JPG

 

SL370247.JPG

 

SL370252.JPG

 

SL370253.JPG

 

SL370264.JPG

 

SL370265.JPG

 

SL370266.JPG

 

SL370276.JPG

 

SL370286.JPG

 

SL370288.JPG

 

SL370301.JPG

 

SL370304.JPG

 

SL370309.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu cat ma uit mai mult la fotografiile tale si citesc povestea calatoriei, cu atat ma enervez ca nu am venit si noi cu voi.

Cu toate ca te astepti sa iti zic sa nu te mai uiti la poze si sa citesti in continuare... eu nu fac asta! :rolleyes: :wink:

 

Later Edit: 7.Sept.2011, Ora: 19:42

 

Inca cateva poze: In cazul in care sare pagina la incarcare din cauza pozelor, asteptati 10 sec si gata! :bigstar:

 

SL370312.JPG

 

SL370314.JPG

 

SL370315.JPG

 

SL370324.JPG

 

SL370331.JPG

 

SL370346.JPG

 

SL370369.JPG

 

SL370370.JPG

 

SL370373.JPG

 

SL370394.JPG

 

SL370408.JPG

 

SL370431.JPG

 

SL370451.JPG

 

SL370456.JPG

 

SL370475.JPG

 

SL370487.JPG

 

SL370526.JPG

 

SL370529.JPG

 

SL370543.JPG

 

SL370554.JPG

Editat de Lutzifer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...