AndUtz Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 (editat) Salut tuturor! Am nevoie de niste ajutor la motocicleta mea(jawa 125)... mai exact la partea electrica. Problema mea este ca trebuie sa adaptez instalatia electrica de jawa 125 pe aprinderea de mobra... Partea tehnica este functionala 100%. Motocicleta se afla in judetul Arges, va rog sa ma ajutati sa redau viata acestei motociclete! Pentru alte detalii sau intrebari postati aici sau dati PM... Multumesc Anticipat! EDIT: O poza in care se vede si aprinderea. Editat August 30, 2011 de AndUtz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Nu mai fa topicuri noi, posteaza la topicul de Jawe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndUtz Postat August 31, 2011 Autor Share Postat August 31, 2011 Asa voi face. Cer inchiderea topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate