MotĂśrizer Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 stie cineva cum se face sa poti incarca amortizorul cu gaz sau lichid pt un gillera rc 600, sau daca se pricepe vreun service sa faca asta, in Buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 daca e cu gaz nu prea se mai incarca... asta din ce stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 are vintil pt ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 pai baga-i aer cu pompa.... atunci.... eu am crezut ca e din ala cu azot cu butelie langa amortizor.... si ala nu prea mai ai ce sa-i faci daca se duce gazu din el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 incercat, numerge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 incercat, numerge vezi ca acolo trebuie bagat azot si cu presiune mare cu un compresor .cu pompa nu o sa reusesti niciodata.am avut si eu aceiasi problema. vezi la autosft pe fundeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 merci kontra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate