dans Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 ca sa inchei, cateva consideratii personale: bucovina mi-a placut mai mult decat ardealul. este frumos si in harghita, covasna..etc, dar aici ti se pare ca te afli in bavaria sau tirol. nu exista mizerie, praf, cele mai multe case sunt noi si construite cu gust, nu sub forma de cutii cu gauri cum avm noi prin sud. omul sfinteste locul se spune, imi este limpede acum de ce majoritatea elitelor romanesti provin din moldova - scriitori, politicieni, artisti de toate felurile, pana si curve. ca sa il parafrazez pe jfk in vizita la berlin, spun si eu "sunt moldovean!". Doru, stii ca Bucovina a fost a lu' Franz, care a fost Imparatu' Austriei, Hungariei (implicit al Transilvaniei) si al Bucovinei de Nord! Pentru Mihaitza: Vad ca ti-ai scos Varadero nr. 1, oare de ce n-ai luat si una din castile Honda sau MTR? Iti place cumva S1 ca e PRO? Cu stima, DanS :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 (editat) In drum spre Putna Intre Sucevita si Moldovita by Doru's courtesy Editat Septembrie 28, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 (editat) Super tura, am fost si eu in aceeasi perioada numai ca am fost pe 4 roti in delegatie dar printre picaturi am vizitat si imprejurimile... chiar ma gandeam ca e de mers cu motoreta pe traseul asta. A fost cea mai ingrijita zona pe care am vazut-o pana acum, nu am vazut o casa urata sau o casa veche neingrijita. Si niste peisaje superbe! Editat Septembrie 29, 2011 de punkz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate