Marius '95 Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Se formeaza al doilea grup spre Cazane. Noi (de fapt doar eu pana acum) plecam mai devreme si planuim sa ajungem mai departe. - Plecare din Bucuresti fiecare la ce ora vrea, A1 fiecare cu ce viteza vrea. - Intalnire la Pitesti la prima iesire de pe autostrada (Est, cea spre Craiova) la ora 9:30-10:00. - Pitesti - Craiova - Drobeta TS dintr-o bucata. 60/80/115 Km/h. - Prima pauza la Drobeta TS pentru benzina. - Pauze scurte si dese pana la Moldova Noua pentru poze. - Dat pe serpentine pana la Anina, fiecare in ritmul lui. - Cazare la 4 Km de Anina pe drum neasfaltat, undeva in mijlocul pustietatii langa lacul Marghitas. Pensiunea Erika, 65 RON/persoana cu mic dejun, au libere doua camere cu 2 paturi separate. - Backup cazare in statiunea Semenic, putin mai departe, dupa Resita. Hotel Randunica, comunist, 40 de camere, deci imposibil sa nu fie locuri libere. - A doua zi plecare dimineata fara ora fixa. - Caransebes - Deva - Transalpina sau Transfagarasan sau ambele (supunem la vot) - Acasa. Bucuresti - Anina = 552 km, 10 ore conform GPS-ului. Cam 8 ore daca as merge in ritmul meu. Cine vine?! Editat Septembrie 23, 2011 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Ma inscriu. Viteza 60/80/115 Km/h e tocmai buna. Ca plan B pt. cazare ar putea fi si Muntele Mic, in fine, cred ca sunt cazari destule. Ne vedem la ora 09:30 la iesire de pe A1 spre Craiova. Unde mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Baieti am si eu nevoie de numarul unuia dintre voi de telefon; personal am citit ca drumul e foarte rau intre Sasca Romana si Carbunari si daca tot o luati voi inainte as dori sa profit de acest lucru si sa obtin niste informatii pretioase Editat Septembrie 23, 2011 de Bibi40k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Salut, din cate am inteles eu, traseul va fi pe DN57B, nu prin Sasca, oricum, iti las nr. meu pe PM, in caz ca iti foloseste vreo informatie de la fata locului. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 0721435317 Eu nu planuiam sa trec prin Carbunari si Sasca Romana, ci prin Moldova Noua, Socol, vama Bela Crkva, Racasdia, Oravita. Dar mi-ai dat o idee. Pare mai interesant prin Carbunari. Am si traseul pentru a doua zi. Anina - Resita - Slatina-Timis - Baile Herculane - DN66A Cerna Sat - Campu lui Neag - Petrosani - Obarsia Lotrului. Aici, in functie de cat timp ramane am urmatoarele 3 variante: - Voineasa - Brezoi - Rm. Valcea - A1 - Acasa (varianta cea mai scurta) - Ranca - Novaci - Rm. Valcea - A1 - Acasa (cred ca e putin mai lunga dar nu cu mult) - Sugag - Sibiu - Catisoara - Balea Lac - Curtea de Arges - A1 - Acasa (varianta f. lunga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Baieti am si eu nevoie de numarul unuia dintre voi de telefon; personal am citit ca drumul e foarte rau intre Sasca Romana si Carbunari si daca tot o luati voi inainte as dori sa profit de acest lucru si sa obtin niste informatii pretioase salut, am fost in august , din bucuresti in zona valiug, lacul gozna,,,si am batut toata zona daca mergi dinspre drobeta si vrei sa ajungi la sasca romana trebuie sa mergi pana la moldova noua si apoi dreapta pe 571 daca mergi dinspre drobeta si faci dreapta la liubcova, spre gornea- garnic ( pe 571 A ) , drumul este intradevar praf drumul anina - steierdorf - bozovici este de vis, asfaltul este perfect, curbe multe, pui masina de formula 1 pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 26, 2011 Autor Share Postat Septembrie 26, 2011 Pozele le gasiti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate