Sari la conținut

ducati monster 620 sau kawasaki z750 ?


raz380
 Share

Postări Recomandate

Buna, am carnet de 3 ani si am incercat si enduro pt inceput si acum am un speed .. As trece la un naked si as vrea sa aud niste pareri .:) M-am gandit la un ducati monster 620 ie si pe urma am auzit de z750 .. care e mai ok la intretinere ,consum etc? sau poate stiti alte modele preferabil injectie si pret pana in 3000 e. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu prea au legatura una cu alta. unul are 60 cai ,altul dublu. unul e v2 ,celalalt e inline 4. La intretinere clar zetul e mai ieftin, intervalele de service sunt mai rare. Consumul e tot pe-acolo.

Monsterul dupa zx6r o sa ti se para bicicleta. as trece in locul tau fara probleme chiar si la Z1000 , Hornet 900,. Nu iti lua ceva de 600 c-ai sa regreti. Iti va parea rau dupa puterea ce-o aveai pe speed.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Daca te intereseaza costul per kilometru e mai ieftin cu Ducati. consumul nu e tot pe acolo ci difera destul de mult... La ducati am auzit cifre de genul 5,5 in oras pe cand la kawa nu prea scazi sub 7... dar sa zicem un 6 vs 7 in oras... daca iesi doar in WE nu se simte, daca faci 100 km/zi... se simte

apoi.. la kawa ai revizii la 6000 km pe cand la 620 ai la 10.000 km. Alta diferenta: la monster ai 2 bujii care costa cca 16 lei bucata, la kawa ai 4 bujii de 43 lei bucata.

 

privit din punct de vedere al costului per cal putere e alta poveste...

 

eu am folosit un M600 cateva zile si mi-a placut chiar daca ma dadusem jos de pe o motocicleta cu mult mai multi cai... Important e ce conteaza pt tine. daca vrei muscle power... nu e cazul sa te mai uiti la monster (poate doar la unul de 1000) daca vrei agilitate, costuri decente si design... mergi pe monster. Daca nu esti prea limitat de buget baga-te la un 695... are ceva mai mult juice :D

 

rationamentul e valabil pentru mine pentru ca ponderea diferitelor variabile difera de la om la om. eu cred ca nu te plictisesti cu 60 de cai daca stii sa ii folosesti pe toti cum trebuie, dar poti sa te plictisesti si de 120...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Diferenta motorului intre cele 2 modele este 'huge', monsterul sigur iti va placea din cauza manevrebilitii si a cuplului. Ca sa nu simti diferenta cailor putere intre cele 2 modele, iti propun sa cauti un monster mai mare S2/800cmc sau s2/4 de 1000cmc.

 

La capitolul intretinere, daca schimbul curelelor se face la 20.000km, doar un ghinion te va impinge sa schimbi vreo piesa.

 

Am avut parte de 2 SS-uri produse de Ducati. Singura piesa schimbata (in afara de consumabile) in 30.000km a fost un piston ce actioneaza ambreajul. Costul piesei noi a fost de 100E (am gasit SH la 50E).

 

Bafta in alegerea facuta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...