PingyXP Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Salutare, Intrucat vine iarna va prezinta o alternativa pe 4 roti la pasiunea voastra pe doua! Site FaraPermis.ro Forum unde puteti gasi informatii, detalii, legislatie, etc. FaraPermis.ro FORUM Pentru orice intrebare va stau la dispozitie. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yulian VN15 Postat Octombrie 17, 2011 Share Postat Octombrie 17, 2011 Intradevar este o afacere, dar ramane de vazut cat de profitabila... Nu cred ca, convine multora sa inchirieze privind din punct de vedere financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 Da ,exact asta trebuie in trafic pentru motociclisti, masini conduse de tantalai fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Octombrie 18, 2011 Autor Share Postat Octombrie 18, 2011 Da ,exact asta trebuie in trafic pentru motociclisti, masini conduse de tantalai fara permis. Eu sunt de parere ca ar trebui interzise masinile toate, sa se poata plimba motociclistii in voie! Eventual sa avem mai multe accidente Moto vs Moto Sau mai bine sa dam masini de 250cai la proaspat posesori de permis, masina asta macar merge cu 45km/h, nu accelereaza atat de tare este controlabila, franeaza bine. Eu personal recomand aceste masini pentru incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate