Sari la conținut

Yulian VN15

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Yulian VN15

  1. Yulian VN15

    Accident Buzau

    Insanatosire grabnica!!! Si printre altele aveti grija sa nu scape ala asa usor...cum se intampla de obicei.
  2. Perfect de acord cu tine...nu am zis nimic despre cei care sunt inca apti la o asemenea varsta sa conduca o masina ca nu a-r trebui sa o conduca. Si cu analizele la fel de corect...odata cu inaintarea in varsta sa se faca mai des.
  3. Atentie si iar atentie....Sunt multi kamikaze pe sosele...Se uita odata ( daca se uita ) te vede ca esti pe 2 roti...( daca te vede ) , dar fara nici un folos...ca prioritate pauza. Cat despre aia care mai au o suflare si gata... reflexe..au avut in tinerete...a-r trebui sa mai foloseasca transportul in comun...sa nu omoare pe altii.
  4. Yulian VN15

    Accidente

    Asta asa este am patito si eu de vreo cateva ori cu tractoristii, culmea erau unu dupa altu cu remorci fara semnalizari, stopuri, absolut nimic, stateau pe loc si cand aproape sa trec de ei mi-au luat fata brusc, am avut noroc ca am reactionat "ca la carte" alt fel era nasol. Si multe altele...
  5. Foarte frumos...si chiar iti creeaza o senzatie placuta sa vezi ca au interes, si iti pun intrebari, sau te asculta.
  6. Intradevar este o afacere, dar ramane de vazut cat de profitabila... Nu cred ca, convine multora sa inchirieze privind din punct de vedere financiar.
  7. Mic, ca si gabarit am eu si nervos, cat despre sunet se schimba de la scuter la scuter, Atat timp cat are performante inalte credema ca nici nu mai acorzi atentie la sunet, plus ca , cu cateva modificari poti face sunetul placut.
  8. Foarte frumos...Felicitari pentru ceea ce ai facut. Pentru asta te respect foarte mult si nu sunt singurul.
  9. De multe ori, adica mai mereu evit in mare parte sa trec prea aproape pe langa masini parcate, sau eventual ma uit intai in masina sa vad daca e pasager in ea ( daca trec pe stanga masinii ma uit doar la sofer, cand trec pe dreapta ei invers.) Si daca am vazut un cap sau miscare , incetinesc si incerc sa maresc distanta de a trece pe langa masina, niciodata nu poti sti ce e in mintea celuilalt.
  10. Bine ca nu a fost mai rau, oricum de acum nu te mai gandi la masline ca asta era ) (Glumesc)
  11. Si daca ai fi fost in locul lui ce ar mai fi fost frumos?? Sa nu te accidentezi rau nu??
  12. Aceasta parere...total aiurea ( cont sters ), Parerea mea e ca si cu bicicleta te julesti daca , cazi, sau la fotbal etc, multe alte exemple, daramite cu un motor. Important e echipamentul, care de multe ori salveaza vieti, si din punctul meu de vedere si Crash Pad-urile sunt folositoare nu doar pentru a proteja motorul dar in cazul in care cazi cu motorul pe o parte, acesta o sa stea pe Crash Pad, nu pe piciorul tau.
  13. Am patit si eu cu un tractor odata. Eram cu un madison de 150 cc al unui prieten aveam ceva viteza...teoretic nu erau probleme, am vazut 1 tractor+remorca pe partea dreapta stand pe loc, din fata nu veneau masini asa ca am semnalizat stanga sa il ocolesc, de fapt in fata acelui tractor mai era unu tot cu remorca, care al sau tractorist s-a gandit sa imi ia fata, cand mai aveam vreo 15-20 metri sa trec de ei, el vrand sa intre pe o strada sau sa intoarca, normal fara semnalizare fara nimic, si cam brusc, Am reactionat cam, "ca la carte" Am folosit amandoua franele in limita admisa pentru a nu crea probleme, spatele la un moment dat a inceput sa ma "fure" am simtit ca se duce "taras" de spate iam dat drumu la frana repede si am actionato iar. Am reusit sa opresc in 2-3 metri de tractor. Se uita cam speriat un alt sofer care era parcat, tractoristu cred ca nici nu realizase ce era sa faca.
×
×
  • Creează nouă...