etarulescu Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 cei interesati sa ma sune sa le spun locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 AÂş vrea vă rog să-mi spune-ți dacă ruginile de pe frunze se datorează omizilor sau ploilor acide,.. Edi, stii vreaun 56 din ala cum ai si tu, în aceleaÂşi condiții, vrea un nene să se facă motociclist (de fapt e, dar are doar o Simsonetă). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2011 AÂş vrea vă rog să-mi spune-ți dacă ruginile de pe frunze se datorează omizilor sau ploilor acide,.. Edi, stii vreaun 56 din ala cum ai si tu, în aceleaÂşi condiții, vrea un nene să se facă motociclist (de fapt e, dar are doar o Simsonetă). Vrea neaparat ij? Cam ce buget ar avea omul? Cam ce stare? Ca mai stiu dar sunt si mai daramate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Vrea IJ56. Mai ma gandeam si la un Mz, dar nush daca ii place, o sa mai trec pe la el sa-l intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2011 Vrea IJ56. Mai ma gandeam si la un Mz, dar nush daca ii place, o sa mai trec pe la el sa-l intreb. Daca se hotaraste, sa ma caute. Poti sa ii dai nr meu de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate