22iulian Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Vremea pentru WE in zona Tulcea Sambata, 29 Octombrie 2011 Temperatura minima: -1 °C Temperatura maxima: 10 °C Duminica, 30 Octombrie 2011 Temperatura minima: 2 °C Temperatura maxima: 11 °C Hai sa ne hotaram pentru o tura in WE asta. Ianachim ? ,Manuel ?,...MihaiVaradero ?,...Dan ?,...Bogdan ?,....Robbie ?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 eu bag laba ranita pentru SAMBATA dar............ drumuri ok seara am bilete la concert so la max 8 in bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Octombrie 25, 2011 Autor Share Postat Octombrie 25, 2011 eu bag laba ranita pentru SAMBATA dar............ drumuri ok seara am bilete la concert so la max 8 in bucale Bine degetel ! Plecam la 8 din capitala Unde vrei sa mancam o ciorba ? 4 ore la dus , 4 ore inapoi, 2 ore pauze cu totul, la 6 esti acasa....pe lumina ,...ca am vazut ca noaptea nu-ti "bate farul " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 ca sa fiu sincer mi.ar place o vama si as manca ceva in ct faceau aia un platou de carpacio cu capere o nebunie as sari ciorba de peste ca nu pot baga si scoate in aceelasi timp din gura dar mi.e indiferent unde ajungem mancare sa fie si asfalt bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate