jethro tull Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Unde in teleorman..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 ii de vanzare "dracovenia"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2011 ii de vanzare "dracovenia"? salut!omul zicea ca nu stie daca sa vanda au ba...dar cred ca orice e de vanzare...va pun in legatura cu omul daca vreti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 salut!omul zicea ca nu stie daca sa vanda au ba...dar cred ca orice e de vanzare...va pun in legatura cu omul daca vreti.. mi ar face mare placere s a pot lua legatura cu el.poate vrea s a il dea si ma aleg si eu cu un motoras cu atas.da mi un nr de a dansului sau o adresa de email. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Frumos M72. Hai, organizati o licitatie... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Frumos M72. Hai, organizati o licitatie... ))) sa lasam omul sa decida daca il da sau nu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 mi ar face mare placere s a pot lua legatura cu el.poate vrea s a il dea si ma aleg si eu cu un motoras cu atas.da mi un nr de a dansului sau o adresa de email. oane,0763800790....succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate