Sari la conținut

jethro tull

Super Membru
  • Număr conținut

    467
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jethro tull

  1. salut nelu! pistonul are 72,8 diametru...am gasit si coatele alea...
  2. maruntisuri care stau degeaba. iti trebuie,suna la 0744565274. pistonul cu bolt si segmenti,toate noi,sunt de ij.
  3. caut piesa asta pentru m72...eventual si contactul aferent din far.
  4. cum zicezam, imi trebuie : 1.coturi si tobe m72 2.suportul bobinei 3.mansoane ghidon 4.capacul de la aprindere 5.cheie contact daca are cineva spre vanzare sau are idee de unde i-as fi recunoscator!
  5. vrea cineva dracaria asta? are acte ,numere vechi,fiscalul la zi. 500 lei. tel. 0744565274.
  6. salut! am un cadru de mz rt rotile complete si in mintile lor,rezervor bun...toate fara acte...0744565274 marian
  7. vreau sa cred ca si eu sunt prietenul lui mihai! l-am cunoscut cu ceva vreme in urma...da,asa este,nu are cont pe acest forum! da,asa este,nu-i plac m.c. urile...in schimb,a fost la murmansk de doua ori,cu niprul! da, de doua ori! cand a oprit la mausoleul de la murmansk pentru poza,un rus a intors motocicleta ,s-a dus intins la mihai si i-a spus: "pe tine te stiu! ai mai fost aici acum doi ani!" ..il mai vazuse omul! pentru a doua calatorie la murmansk ,mihai a invatat limba rusa! pentru ca engleza nu l-a ajutat foarte mult la prima ! si a inceput sa cante si cu trompeta! da cu trompeta,aia care i-a adus numai belele cand a mers la intruniri si care pe el il face sa se simta minunat! si a mers si la o intrunire moto in ukraina,unde,cand s-a aflat povestea lui,a fost invitat si s-a si dus sa vada fabrica de motociclete...la el in sufragerie,pe unul din pereti este deltaplanul...nu a avut bani de un rembrandt! iar acum,s-a retras intr-un satuc pe langa herculane...mihai este un OM ,pe care nu ai cum sa nu-l indragesti! dixit!
  8. salut,bine v-am regasit!caut o acceleratie de ij 49 sau ij 56,de modelul acela "sanie",zic,m-ar bucura sa fie in stare ok,si mai caut "blocul"de lumini,adica acel comutator faza lunga-faza scurta-claxon,pentru ij 49,ori ij 56...gasesc?
  9. daragii mosului...nu am mai citit in urma ce s-a mai scris...de oltean al dracului ce mi-s!na ca facui si oaresce rima! mi-s dragi motocicletele,mi-s dragi motociclistii...eu sant "conservarul" care nu a acordat prioritate...daca maine ar trebui sa ies din nou exact prin acelas loc,as proceda la fel,chiar daca pilotul motocicletei,ar fi mama! de ce?! pai,hai sa povestim! ieseam de pe un drum secundar..trebuia sa dau prioritate! era a miia oara,cand ieseam de pe strada aia!m-am asigurat din stanga,aveam timp...era o coloana de autovehicole ce venea cu viteza mica,sa nu zic legala..din dreapta,venea o alta coloana de autovehicole,destul de incet...ma asigur din nou,din stanga,eu urmand sa ies si sa virez stanga...am timp...si ies...nu aveam cum sa vad,motocicleta care depasea cu mare viteza coloana!era mascata de masinile din coloana!am iesit si de aici,stiu ce mi s-a povestit...am 62 zile de spitalizare,10 fracturi de coaste,un plaman gaurit,o lovitura urata la cap,despre care medicii au zis ca ...ie-te al dracu ca nu a murit!pe langa ce am primit de la colegul motociclist,au mai gresit un pic si medicii de la craiova,asa ca am ajuns si la bucuresti ,cu o infectie bonus,intre plaman si pleura...am razbit si acum! cel care pilota motocicleta,a venit pana la bals cu viteza foarte mare,am aflat...nu are permis moto,am aflat...vrea 100.000 lei si o motocicleta,am aflat..pasagerul,care avea permis moto,si-a asumat accidentul,trimitand la politie o hartie prin care "recunoaste"ca el pilota motocicleta....el este cel care are permis pentru acea motocicleta... vrea si el,100.000 lei... eu,ca si conducator auto,am peste 1000.000 de km la volan...motocicleta am de numai 10 ani...nu am avut evenimente in tot acest timp ...am fost membru fondator la un club moto...am demisionat... nu am ucis in tot acest interval ,nici o fiinta ,fie ea pasare,ori animal...eu franez cand apre un catel pe sosea,ori cand gugustiucul incearca sa se ridice in aer...nu ma poate acuza cineva,ca nu l-am vazut!vad motocicleta,oriunde,din mers,fie ea in gradina omului,ori in caruta tiganului... multumesc inca o data,acelui nene cu barba,care,din nou,a avut grija de mine...multumesc tuturor celor ce mi-au fost aproape,prieteni,pe care-i stiam si prieteni de care nu stiam ,dar ,care prin actiunile lor,m-au incurajat ori mi-au adus stropul ala de energie de care aveam mare nevoie atunci... nu stiu daca voi mai merge cu motocicleta,daca voi mai merge cu snowboardul,daca voi mai face scubadiving,ori inota pe distante mari,ori cannioning ori rafting..anul asta ar fi fost prima data cand as fi mers la rafting...nu stiu daca voi mai canta cu chitara,nu pot strange pumnul stang...inca nu inteleg de ce mi s-a intamplat mie...am in schimb ,o certitudine:la judecata ACEEA,eu voi fi cel care va intreba:"de ce mie,doamne?" sa aveti un an bun,dragii mosului!
  10. dragii mosului,va doresc un an nou minunat si multi multi ani frumosi! eu mi-s acum acasa,invoit 6 zile de la spital,urmeaza sa merg pe 6 ianuarie la tomograf si in functie de ce va zice poza,voi sti incotro...sper sa fie doar o ultima incercare,peste care sa trec usor,pentru ca ma simt obosit...multumesc din suflet celor care m-au sustinut,m-au incurajat,mi-au fost aproape!va iubesc pe toti!
  11. vand astea: 1.roata hoinar =80 lei 2.resturi de cadru semirigid (telescoape spate)=pretul il face cumparatorul 0744565274,marian
  12. salut!rezervorul il vreau eu..multumesc...toader marian,str n titulescu nr 1 oras bals jud olt cod 235100,tel 0744565274
  13. salut!esti un dragut,multumesc!este de vanzare?daca da,ce pret are? salut!multumesc!caut piesele ce-mi lipsesc,fireste,dar am nevoie si de informatii tehnice,in principiu,am nevoie de ajutor pentru a finaliza treaba asta in care m-am bagat! cum rezolv necazul asta cu rezervorul?mentionez ca rezervorul a fost construit prin suprapunerea a doua "emisfere" sa zic asa,lipite cu alama...in poze este ceea ce a ajuns ,in timp,partea inferioara a rezervorului...unde refac aceasta parte a rezervorului?
  14. multumesc!mai am un pic si-l invat ca pe apa!..de filmulet zic! multumesc..nu,nu cred!multumesc inca o data! multumesc!voi incerca sa nu dezamagesc!..(pot sa zic ca mi-e al dracului de frica?)
  15. de ceva vreme,m-am pricopsit cu beleaua asta,care nu ma lasa sa dorm...am luat hotararea (inteleapta???!) sa incerc restaurarea ei...deci,am mare nevoie de ajutor din partea voastra ,cu informatii ,material tehnic(??).va trebui sa refac cadrul in partea din spate,care a fost modificata,trebuie sa indepartez rugina si vopseaua veche(acolo unde mai este) si nu vreau sa sablez,va trebui o furca fata fie ea si replica(am mari indoieli ca as mai gasi un originala,care probabil mi-ar depasi posibilitatile financiare)...are cineva imagini cu partea spate a unui cadru rigid?multumesc!
  16. multumesc!o sa vad maine daca gasesc si codul ala..
  17. acest carburator l-am gasit pe cz-ul de 175 cc din 1938...ce sanse am sa gasesc unul intr-o stare mai buna?multumesc!
  18. am gasit asta...sa fie cz???ma luminati,rogu-va?
×
×
  • Creează nouă...