darkwolf Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2011 Cu tot respectul, eu nu vreau. Cred toti care s au atasat de un motor si au pierdut nopti intregi nedormite numai ca sa isi vada motorul gata si functionand dupa zeci de ani de fibernare prin te miri ce cotetz.si noi vom fi ca ei.vrem nu vrem asta ie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Nea Ion vă cere vouă mă 3000, mie mi-a spus că-mi dă BMW-u cu 2500, că suntem vecini. În altă ordine de idei, Vali, ar trebui să mai mergem pe la moÂş, eu sincer îl apreciez pe omul ăsta, la vâsta lui încă are dorință de motociclism. ÂŞi motocicleta aia nu va pleca de el. Sigur nu. vecina-su "soferul" mi-a zis 2000 Euro M-ul se gaseste ieftinache cel mai probabil taranit/incomplet doar din noroc(recomand provincia in afara razelor de actiune ale strangatorilor ce suntem) si se face inceeet. M61 e mai pe scurt un M72 cu motorul de Ural 650. Cui nu-i place poate sa puna un motor de M72 sau K750 in loc si aia e. Motoare de K750 noi mai aduce dany. Editat Noiembrie 7, 2011 de Aleko Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 asta ar fi http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ural-m72-din-1953-406762.html dar la banii aia banuiesc si io ca nu are nimic,nici n-o sa aiba probabil. mai greu m 72 la 1000 evro daca ti-l place p'asta insa,posibil sa-l scoti sub 1000,depinde cum sti sa negociezi /index.php?/topic/670263-jupiter-4/ ij uri nu imi trebuie de nici o culoare.m ma intereseaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 8, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2011 te cred man,total deacord,da' mai sapa in portofel. ce oferi tu aia-s bani de nipra,ca sa nu mai zic iara ij no offence da' si aripile's mai inguste si mai rotunde oleaca my bad fara suparare dar as vrea sa vad si eu p cineva de anii mei care s a aiba habar cat de cat de motoare si ar da o mie de euroi pe un ij.stai linistit ca nipre gasesti si la 500 de euro.fara suparare.s a iti mai zic ca am gasit si M in 500 de euro cu toate ca era desfacuta bucatzi o cumparam fericit daca aveam banutzii aia in vara asta.nu te supara dar asta ii adevarul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 9, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2011 intotdeauna cand restaurezi o moto costurile de reparatie depasesc valoarea achizitiei sunt constient de asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Ia zi, ti-ai luat mt16. Inchidem pravalia de aici? Sau mai vrei si M72?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 Ia zi, ti-ai luat mt16. Inchidem pravalia de aici? Sau mai vrei si M72?? poti sa il inchizi linistit am mt 16 dar nu ma las pana nu imi iau si un m 72 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Bun, deci retineti, omul vrea si un M72. Cine are de vanzare, sa il contacteze pe initiatorul topicului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate