Sari la conținut

cumpar m72 cu atas

darkwolf
 Share

Postări Recomandate

Cu tot respectul, eu nu vreau.

Cred :P

toti care s au atasat de un motor si au pierdut nopti intregi nedormite numai ca sa isi vada motorul gata si functionand dupa zeci de ani de fibernare prin te miri ce cotetz.si noi vom fi ca ei.vrem nu vrem asta ie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nea Ion vă cere vouă mă 3000, mie mi-a spus că-mi dă BMW-u cu 2500, că suntem vecini.

În altă ordine de idei, Vali, ar trebui să mai mergem pe la moÂş, eu sincer îl apreciez pe omul ăsta, la vâsta lui încă are dorință de motociclism.

ÂŞi motocicleta aia nu va pleca de el. Sigur nu.

vecina-su "soferul" mi-a zis 2000 Euro :grinbandit:

M-ul se gaseste ieftinache cel mai probabil taranit/incomplet doar din noroc(recomand provincia in afara razelor de actiune ale strangatorilor ce suntem) si se face inceeet.

M61 e mai pe scurt un M72 cu motorul de Ural 650. Cui nu-i place poate sa puna un motor de M72 sau K750 in loc si aia e. Motoare de K750 noi mai aduce dany.

Editat de Aleko
Link spre comentariu

asta ar fi

http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ural-m72-din-1953-406762.html

dar la banii aia banuiesc si io ca nu are nimic,nici n-o sa aiba probabil. mai greu m 72 la 1000 evro

daca ti-l place p'asta insa,posibil sa-l scoti sub 1000,depinde cum sti sa negociezi

/index.php?/topic/670263-jupiter-4/

ij uri nu imi trebuie de nici o culoare.m ma intereseaza

Link spre comentariu

te cred man,total deacord,da' mai sapa in portofel. ce oferi tu aia-s bani de nipra,ca sa nu mai zic iara ij :grinbandit:

no offence :cheers:

da' si aripile's mai inguste si mai rotunde oleaca

my bad

:cheers:

fara suparare dar as vrea sa vad si eu p cineva de anii mei care s a aiba habar cat de cat de motoare si ar da o mie de euroi pe un ij.stai linistit ca nipre gasesti si la 500 de euro.fara suparare.s a iti mai zic ca am gasit si M in 500 de euro cu toate ca era desfacuta bucatzi o cumparam fericit daca aveam banutzii aia in vara asta.nu te supara dar asta ii adevarul

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...