aurelro Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 pai acum am gasit ca ... are 37 cai ... in fine ... eu am incercat sa aflu cat mai exact.... dar unii au luat asta in ras,,, :-@ nici eu nu cred ca are mai mult de 37, dar nici nu trebuie mai multi, si mie imi ajung aia care sunt, ce conteaza ce spun gurile rele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YoungMan Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2011 nici eu nu cred ca are mai mult de 37, dar nici nu trebuie mai multi, si mie imi ajung aia care sunt, ce conteaza ce spun gurile rele? si eu la fel ... sunt foarte multumit de ea ... nu stiu ce cluplu are ... ca as calcula matematic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Ai uitat punctele de suspensie dupa "matematic"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YoungMan Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2011 Ai uitat punctele de suspensie dupa "matematic"... deci nu imi vine sa cred de ce oameni dau pe forumul asta ... doar va bateti joc ... :-J ... mai bine taceti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 mark asta e printre cele mai rele persoane...ai dreptate!!! sa nu mergi niciodata cu el in padure!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 deci nu imi vine sa cred de ce oameni dau pe forumul asta ... doar va bateti joc ... :-J ... mai bine taceti ... ... si asta o spune cineva care are la avatar o poza cu un anume deget ridicat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 (editat) ... doar va bateti joc ... :-J ... mai bine taceti ... .........decat ne batem joc....... Editat Noiembrie 24, 2011 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate