edivkv Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 binenteles ca rotile de MZ ES 250 sunt de aluminiu de reconditionat cum au spus si altii eu zic ca va costa f putin eu am vazut ca is din metal si am zis ca da mai bine cu unele de aluminiu, acuma faceti cum vreti si cum credeti, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Pentru a multumi pe toata lumea rog INSISTENT moderatorii sa mute acest topic la sectiunea MZ. Multumesc. Rog, tot INSISTENT, ca moderatorii să nu-i facă pe plac inițiatorului topicului Âşi implicit dlui. Petcu, astfel încât topicul MZ să nu depăÂşească numărul de posturi ale topicului Mobra, cel puțin până la Crăciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 19, 2011 Share Postat Noiembrie 19, 2011 Ba din pacate mai suntem si noi pe aici si deci : O SA IL DEPASEASCA PANA LA 01 DECEMBRIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 20, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2011 binenteles ca rotile de MZ ES 250 sunt de aluminiu de reconditionat cum au spus si altii eu zic ca va costa f putin eu am vazut ca is din metal si am zis ca da mai bine cu unele de aluminiu, acuma faceti cum vreti si cum credeti, numai bine Suna ff interesant dar deocamdata nu mai am buget pt asa ceva, am investit destul in motociclete pana acum. Apropo, rotile se vand complete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Mai am eu 1 roata fata de ES . de aluminiu, cu cauciuc bun. 50lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2011 Salut. Tare mi-e teama ca rotile de pe motocicleta lui Edi sint de aluminiu. Numai bine. Cea din fata e de tabla si cea din spate este din aluminiu. Asa ca o voi cumpara cel mai probabil pe cea din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Suna ff interesant dar deocamdata nu mai am buget pt asa ceva, am investit destul in motociclete pana acum. Apropo, rotile se vand complete? absolut complete cu saboti si cu capace dar fara axe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2011 absolut complete cu saboti si cu capace dar fara axe M-as abona eu la una. M-as abona eu la una. Au si cauciucuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 M-as abona eu la una. Au si cauciucuri? da au si cauciucuri, si aia de pe fata parca era guma bunicica si statea si umflata camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2011 da au si cauciucuri, si aia de pe fata parca era guma bunicica si statea si umflata camera Ai de curand drum prin Focsani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Ai de curand drum prin Focsani? nu , nu am drum prin focsani asa curand dar poate gasim pe careva sa faca un pustiu de bine pana atunci o sa mai vorbim, trebuie sa ajung la curte sa fac ceva poze si atunci o sa vedem ce si cum numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2011 nu , nu am drum prin focsani asa curand dar poate gasim pe careva sa faca un pustiu de bine pana atunci o sa mai vorbim, trebuie sa ajung la curte sa fac ceva poze si atunci o sa vedem ce si cum numai bine Ok, astept pozele. Cred ca ma mananca-n c_r. Daca mai cheltui bugetul cu fiarele cred ca o sa ma incalzesc cat de curand cu catelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Ok, astept pozele. Cred ca ma mananca-n c_r. Daca mai cheltui bugetul cu fiarele cred ca o sa ma incalzesc cat de curand cu catelul. Invata sa tremuri, daca vrei moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate