oanceamihai46 Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Cumpar atas Panonia sau Stoye pt. Simson sau MZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Cumpar atas Panonia sau Stoye pt. Simson sau MZ bafta la oferte numai sa nu faci si tu ca mine:imi trebuia m 27 cu atas si am cumparat un mt 16 cu atas bafta la oferte numai sa nu faci si tu ca mine:imi trebuia m 27 cu atas si am cumparat un mt 16 cu atas m 72.scuze au luato butoanele razna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Cumpar atas Panonia sau Stoye pt. Simson sau MZ Atas Panonia nu exista. Motocicletele Panonia au fost dotate cu atase Duna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Salve!Am pus mai demult un anunt pe Bikeshop,la comuniste,cu vanzarea celor doua tipuri de atase ce te intereseaza.Ele inca mai sunt in micul garajel.Mentionez ca la cel de Duna am si o barca de rezerva.La cel de Simson am si roata,atunci cand i-am facut poze n-o aveam.Si la cel de Simson ar fi o juma de barca de rezerva,nea spirica taind-o porceste.Despre pret vorbim la telefon,daca esti interesat.0748.982858,Adrian.Numai bine1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate