livius666 Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Cei care nu sunt din Alba Iulia si vin de 1 Decembrie la manifestari pot contacta membrii Apulum Bikers la numerele de telefon 0744549523 sau 0730072540. Va asteptam si va insotim la un ceai, cafea sau vin cald. Deasemenea pt cei care vin cu motoarele sau masinile incercam sa oferim un loc de parcare. Bucuria noastra ar fii sa veniti cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Si care nu suntem putem conta pe ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 Si care nu suntem putem conta pe ceva? In ce sens? Am scris mai sus pe ce se poate conta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Daca nu sunt din Alba... Ma refeream la ceva cazare, ca e drum lung de la Pitesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 mergeti si veti primi..oameni sunt altfel acolo,salutari pt initiativa din partea DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 Daca nu sunt din Alba... Ma refeream la ceva cazare, ca e drum lung de la Pitesti. Cazarea in jurul zilei de ! Decembrie e o problema dar maine o sa revin cu un raspuns concret dupa ce vad daca este ceva liber. Am vrea sa stim cazarea pt cate persoane sa fie? mergeti si veti primi..oameni sunt altfel acolo,salutari pt initiativa din partea DAC MOTORS Multumim de aprecieri. Daca nu sunt din Alba... Ma refeream la ceva cazare, ca e drum lung de la Pitesti. Vin cald si cafea va fii din partea casei (adica a noastra). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Si "ceaiul" unde il bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 Si "ceaiul" unde il bem? La sediul clubului si apoi in zona manifestarilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 ma nu inteleg nimic. ce se face acolo? nu ma incumet cu moto dar sunt in cautare de destinatii cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 27, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2011 ma nu inteleg nimic. ce se face acolo? nu ma incumet cu moto dar sunt in cautare de destinatii cu masina. Se sarbatoreste ziua nationala a Romaniei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 Se sarbatoreste ziua nationala a Romaniei. Asta pentru cei care nu stiu,dar ai omis un singur lucru nenea Liviu:Cum se sarbatotreste??Cu motoarele turate sau cu un vin cald????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Se sarbatoreste ziua nationala a Romaniei. stiu frate dar ce se face de fapt, probabil am fost confuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2011 stiu frate dar ce se face de fapt, probabil am fost confuz. 13.30 Defilare organizată de Ministerul Administrației Âşi Internelor 14.00 „Suflet Românesc” – Spectacol de muzică populară 18.00 Hora Unirii 18.30 Concert Zdob Âşi Zdub 20.00 Concert Holograf Printre ele strecuram un mic, un gratar si un vin cald. Daca nu sunt din Alba... Ma refeream la ceva cazare, ca e drum lung de la Pitesti. Pentru un numar de 5 pana la 8 persoane am rezolvat cu cazarea. Asta pentru cei care nu stiu,dar ai omis un singur lucru nenea Liviu:Cum se sarbatotreste??Cu motoarele turate sau cu un vin cald????? Cu motoare turate mai greu dar cu vin cald sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate