foxdesert Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 azi si maine sunt in poiana. nu stiu poimaine ce fac, raman acolo sau altceva. haha bravo ca ai pus disclaimer pt romani, ungurii cred ca inteleg ce trebuie inteles. esti din sau in buc? daca da si vrei sa iesi dum scrie aici sau trimite-mi tel pm, eu s-ar putea sa ma intorc sambata seara si sa fiu liber duminica, daca e soare ies cu moto. is din Bucuresti. ne auzim duminica. ai PM cu nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 2, 2011 Autor Share Postat Decembrie 2, 2011 is din Bucuresti. ne auzim duminica. ai PM cu nr de tel. am primit, multumesc. m-am intors, in poiana era urat cu draci, mizerie, nici un fir de zapada. te sun maine sa iesim poimaine. maine mai gospodaresc pe langa casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 eu mers pina duminica dim, ..expirat asigurare,gume,chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Decembrie 7, 2011 Autor Share Postat Decembrie 7, 2011 am asigurare acum, nici n-am mai bagat motorul la adapost, e afara sub o copertina. astept sa se usuce. poate da zapada - hahaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate