etarulescu Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Cautand asta vara un mz rt 125 am dat in curtea unuia de aceasta moto. Omul, vroia sa dea atasul la fier vechi si cine stie ce sa mai faca cu motocicleta caci cica ii ocupa locul in curte. Cand a fost vorba insa sa o cumpar fierul a mai capatat brusc valoare insa dupa negocieri indelungate am reusit sa o urc intr-un papuc si sa o aduc acasa. Acum e dusa la vopsit si la ce o mai trebui pe la ea. Moto e din 76 am si actele de la ea. Urati-mi succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Cautand asta vara un mz rt 125 am dat in curtea unuia de aceasta moto. Omul, vroia sa dea atasul la fier vechi si cine stie ce sa mai faca cu motocicleta caci cica ii ocupa locul in curte. Cand a fost vorba insa sa o cumpar fierul a mai capatat brusc valoare insa dupa negocieri indelungate am reusit sa o urc intr-un papuc si sa o aduc acasa. Acum e dusa la vopsit si la ce o mai trebui pe la ea. Moto e din 76 am si actele de la ea. Urati-mi succes! Succes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia2000 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Succes,si tine-ne la curent cu restaurarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 succes, o vinzi?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 6, 2011 Autor Share Postat Decembrie 6, 2011 succes, o vinzi?. De ce? Vrei sa o cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 (editat) ma...nu neaparat s-o cumpar ma gandeam la un schimb. Editat Decembrie 6, 2011 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 6, 2011 Autor Share Postat Decembrie 6, 2011 ma...nu neaparat s-o cumpar ma gandeam la un schimb. Zii direct nu o mai lua pe ocolite sau 0765211474 Edy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Cam ce acte zici ca ai la 'dansa'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2012 Motocicleta a fost vopsita integral. In curand noi poze cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 grabestete cu pozele,sa vedem cum a esit utilajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate