Sari la conținut

micriganel

Membru
  • Număr conținut

    239
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    micriganel@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Drobeta Turnu Severin
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Dnepr MT 10; Mobra 50; Puch Mofa
  • Numar Moto
    MH 90 ARW
  • Club
    independent

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mz ES 250; Simson cu atas; Mz 125-3
  • Interests
    Evadare pe 2-3 rotzi. Noi locuri, noi oameni, noi experientze.

micriganel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vin cu ceva completare la anunt, cateva poze facute pe pozitie la celelalte fiare. Barca verticala este cea de a doua de nipru, Ij-ul mustar este la pereche cu atasul rosu orizontal, inca un Ij, incomplet pe care am omis sa-l adaug la anuntul initial, mopedul comunist si motorul oferit pentru el, cadrul si motorul niprei gemene. Am uitat si de piesele in plus... Set segmenti nou, set garnituri nou si multe altele. Apropo, carburatoarele de pe nipra mea sunt K 68 Y Pekar, montate noi de mine. weekend-ul asta nu voi avea net, iar luni voi pune anuntul si pe olx, okazii, e.t.c.
  2. Salutare, n-am mai trecut de mult pe aici, insa sper sa nu ma condamnati pentru asta, deoarece ma adresez voua in primul rand si eventual dupa aceea lumii largi. Predau stafeta! Deci vand motocicleta DNEPR MT 10 cu atas, an fabr. 1976 inmatriculata pe numele meu. De fapt este vorba de cea mai sus mentionata, inca una identica (an, culoare, model, tot cu atas), si pe langa ele inca 2 Ij-uri 56 cu atase, fara acte, iar colac peste pupaza si un moped rusesc comunist cu motor Carpati langa el. Toate cinci o mie juma oiro, fix. ). Nici nu am poze cu toate pentru ca sunt imprastiate prin mai multe cotloane ale curtii, adica bagate la scuteala! Pot fi gasit la tel. 0745 625949 sau 0766 694990 sau pe mail micriganel@yahoo.com. Poza pe zapada este cu geamana. Ij-ul celalalt arata mult mai bine, ambele sunt complete, au o compresie incredibila si ambele au atase custom, cred. Oricum daca e cazul le scot de pe unde sunt bagate si le fac poze extra. Va salut cu drag!
  3. Are cineva o bascula de atas de Ij Jupiter 4 de vanzare? Un amic lucreaza la un proiect, si de aceea pun aici nr. lui de tel. 0722823587- Madalin.
  4. Ieri mi-a ajuns la ureche un zvon despre un eveniment, (intalnire, intrunire) care se va desfasura in perioda 22-24 august la Dubova-Mraconia. Stie cineva mai multe despre treaba asta? Ar fi bine de stiut care este tema, sau titlul evenimentului. Numai bine tuturor!
  5. Salutare, o aripa de atas de Ij Jupiter 4 are careva de dat? Sau o barca de Planeta 5 fara cadru? Vreme buna in week.!!!
  6. Felicitari, frumoase toate, frumosi mirii, frumoase motocicletele, iar Dacia mi-a rupt gura! Sincere felicitari proprietarului! Cu drag va salut pe toti!
  7. Of, tare-as vrea sa merg la Sambata, am tot urmarit discutziile, insa geaba-i vointza daca nu-i putintza! Om vedea... Si un filmuletz cu mirii de mai sus.
  8. Salut, " Casa de Piatra"! Sunt sigur ca vei gasi un confrate care sa te ajute in aceasta privintza, eu am mai postat cu ceva vreme in urma participari la astfel de ocazii fericite, dar acum ma laud cu ultima, si anume cu vreo doua weekend-uri in urma. La rugamintea unui motociclist din Craiova, Liviu (ginerica), m-am prezentat cu Natasha la o sedintza foto de zile mari, si turul de rigoare prin Craiova al ginerelui cu aleasa sa in atas. A iesit totul foarte frumos, in prealabil eu asigurandu-ma ca Liviu a mai condus cu atas. Cisule, ziceau ca anul trecut a ta a fost responsabila cu nuntzile in Craiova, dar acum erai plecat cu ea. Numai bine tuturor!
  9. Incearca aici, iar daca nu vezi printre cele prezentate, suna ca mai are si altele! Un Paste fericit ! /index.php?/topic/693353-vand-cauciucuri-moto-noi-si-sh/
  10. Interesanta vopseaua, e "lovitura de ciocan"? Abia astept s-o vad si la lumina naturala. Un paste fericit tuturor!
  11. Salut memecz, felicitari pentru calitatea pozelor! Pistonul acela de 40 este de la hoinar? Merge bagat in motorul de de Mobra S50? Daca da, as avea nevoie de el, deci ofer 5 ron.
  12. E superba!!! Felicitari! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=154217518076870&set=pcb.154217834743505&type=1&theater Iotele si p-ale mele, sper ca macar una sa o fac asa cum ai reusit tu
  13. Bine zis ! Nu mai gasesc maimutzoii aia cu " I agree" si "good post" dar asta simt! Tot respectul!
×
×
  • Creează nouă...