DORTMUND Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Dupa cum spune si titlul topicului, adaug cateva poze, are scheme electrice pentru multe comuniste, inclusiv IJ si JAWA 250. Pret 49 RON. O zi buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Pune titlul anuntului putin mai mare sa vedem toti. In rest succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORTMUND Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 La cererea telespectatorilor adaug ca are 424 pagini, este editia a 3 a si a aparut in 1961. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Salut.Adjudecat! Vezi ca ti-am trimis adresa pt expeditie.Poti sa-mi dai si un nr de cont sa-ti virez maine dimineata banii.Multam fain. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORTMUND Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 Scuze ca n-am postat mai devreme, dar am pus-o la vanzare tot azi si pe alte forumuri, s-a vandut deja!! Acum am putut ajunge la net ca sa anunt si aici! O seara buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Nici o problema.M-am gandit ca iti este mai comod sa o vinzi in Bucuresti cand am vazut ca eziti sa-mi raspunzi la mesaj.Din fericire am gasit-o in alta parte la un pret mai bun .O seara placuta iti doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate