Sari la conținut

rob_debruce

Super Membru
  • Număr conținut

    549
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    rob_debruce@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    Suz 750 GSX F ; BMW R1100RS; KTM LC4 620

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ ETZ 250 , java 350, Kawasaki GPZ900R

Vizitatori Recenți Profil

880 citiri profil

rob_debruce's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna dimineata domnilor..poate cineva sa reposteze RID oil temp display- barele si corespondentul lor in grade celsius..stiu ca a mai fost postat pe acest topic dar 365 de pagini de rasfoit sunt cam multe si nici in alta parte nu am gasit informatia. Multumesc.
  2. nu te trag de urechi..dar de aia a ajuns topicul asta la 113 pagini..dulcolax nu iau ca nu am nevoie @gn77b..aceleasi produse de la Motul folosesc si eu..pot spune ca sunt foarte multumit..am incercat in trecut si de la alte firme dar nu au fost de nici o treaba..spray'ul de la motul cu teflon ramane alb, frumos si nu se duce de pe lant sa murdareasca totul in jur. Consider ca-si merita banii. .. Acuma depinde si cat de murdar este lantul..la Suzuki este mai tot timpul curat, ca nou, dar la Ktm poti sa-ti imaginezi..acolo merge cu apa sub presiune si pe urma cu spray de uns, nu conteaza firma, ca oricum se repeta actiunea asta in fiecare saptamana...la bmw nu-mi fac probleme ca am cardan ..schimb lichidul o data pe an.
  3. care este aportul tau in aceasta discutie? btw..acordeonu' tau este de boss adevarat? in alta ordine de idei, on topic..eu nu inteleg de ce va complicati viata..spray de curatat lantul, unul de calitate, plus spray de uns (tot de calitate) simple as that...ce motorina,benzina, kerosen si alte treburi...
  4. si te-ai indurat sa-l lasi pe asfalt ? tot cu masina am executat o gasca..pilaf de orez cu gasca s-a numit dupa accidentul nefericit..nu m-am indurat sa o las pe asfalt daca tot am vanat-o..din pacate la romani cainii nu se mananca..altfel ar fi disparut de mult..in alte tari sunt considerati delicatese. Lasand gluma la o parte ...se poate muri de la un maidanez..pici cu mobra, nu conteaza viteza, ajungi pe contra-sens si da tirul peste tine..cat despre expertii cu reflexe de motogp..ei traiesc in alta lume. Pt maidanezi exista doar o singura rezolvare, solutia finala...Kill'em all! Si pt cine pune pret mai mare pe viata unui animal decat pe cea a unui om..are probleme serioase la mansarda.
  5. ai si tu dreptate..In alta tara ar fi calarit o alta mobra la 21 de ani..masina te omoara si daca este inscrisa sau nu asa ca nu are nici o relevanta. corect..
  6. Corect, cu mentiunea ca nu-l salva nici tata castilor..fractura de baza de craniu..tipic.. cauciucul bun face diferenta dintre viata si moarte..daca ramai pe motor ai toate sansele sa scapi. perfect de acord..cam 90% dintre decesele pe 2 roti au acelasi mecanism.
  7. Am cumparat..Rollei Motorbike edition 250 de euroi ..in pachet toate tipurile de prindere..3 pt casca, 3 pt motor, 3 tipuri de articulatii, telecomanda, display digital, baterie de rezerva..am testat-o ieri..imagine cristal..mai are o chestie interesanta, G-sensor care daca-l activezi din meniu, porneste camera cand se misca si se opreste cand opresti motorul. Daca as fi cumparat Hero3, cu toate accesoriile astea as fi ajuns probabil la aproape 500 de euro. Consider ca am facut o afacere buna
  8. da luigi, la modul amator..problema este ca intotdeauna vreau sa aleg ceva de calitate ... maine ajung in Rostock si vad acolo ce si cum..
  9. multam fain..si eu tot la gopro 3 ma gandes..acum o sa vad..diferenta de performanta intre silver si black este mica in schimb la bani este mare. Despre Rolei am intrebat pt ca are senzorul cmos mai puternic 14mpx vs 12 sau 11 la silver, procesorul multicore ambarela proaspat lansat si mult laudat.. plus ca vine la pachet cu o gramada accesorii, baterie de rezerva, ecran LCD, wi-fi, remote control..si este si mai ieftina . Dar din reviw'uri liderul incontestabil este GoPro Hero3
  10. O intrebare pt cei care au asa ceva..ROLLEI Bullet 5S WiFi Motorbike Edition sau GoPro Hero3 black edition..o sa-mi cumpar zilele astea din Germania si sincer nu stiu ce sa aleg..pe hartie Rollei pare mai buna dar in real life? am gasit o gramada de review'uri despre GoPro dar foarte putine despre Rollei.Multumesc.
  11. CaptainBusa..cu tot respectul..nu este nimeni pornit pe ea..chiar nu ma intereseaza..dar cand exista indivizi aici pe forum care arunca cu rahat in toti doar ca cineva isi exprima opinia ca nu este in regula sa calaresti mobra beut, emanad tot felul de aberatii, este evident ca spiritele se vor incinge..intradevar nu a omorat pe nimeni ''inca''...si asta cu ''toti bem'' nu este adevarata..sau mai bine spus nu toti conducem beti..majoritatea nu o fac..
  12. moderarea aka stergerea unui post jignitor la adresa celor care nu calaresc mobra cu asa alcolemie fara luare de masuri impotriva acestor specimene este inutila..vor recidiva oricum mai devreme sau mai tarziu.. in alta ordine de idei..daca o masina cu sofer baut accidenta un motociclist atunci sa vezi scandal..asa, cand motociclistul conduce beat trebuie sa fim intelegatori ca si ''noi'' bem pe la intruniri..afla ca majoritatea, daca au baut o bere nu ma urca nici in masina nici pe motor..asa ca nu pot sa fiu intelegator.
  13. cred ca ai dreptate..uite la asta nu m-am gandit
  14. Adevarat..am pierdut esenta filozofiei ezoterice emanata printre aburii bahici..
×
×
  • Creează nouă...