Diabolic_Nightwing Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Salut. Am un Piaggio Hexagon 180cc , 2T , si am o problema, si anume : s`a rupt o bucata de carter cu tot cu urechea de prindere a telescopului , acum am 2 intrebari : 1 - Credeti ca va rezista daca o sudez in argon ? 2 - Daca stiti pe careva care dezmembreaza un hexagon , sau auziti , sau chiar voi , vreau sa cumpar jumatatea de carter ( jumatatea dreapta) Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badimiki Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Sal,incearca sa sudezi inapoi partea rupta si intre timp iti cauti carterul respectiv sa il schimbi.Prea mult cea sudata nu cred ca o sa tina.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Decembrie 15, 2011 Autor Share Postat Decembrie 15, 2011 Salut , multumesc de sfat , dar partea nasoala e ca nu am gasit ....ma corectez partea stanga de carter ... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate