andreicoroi14 Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 primul teaser de pe viitorul DVD... aoleu...am vazut deja prea multe persoane cu bani care isi cumpara echipamente si motociclete si repede "mergem si noi la concurs nu?!"(ca doar avem bani) altii viseaza sa fie in locul lor sa manuiasca 40 de caluti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 aoleu...am vazut deja prea multe persoane cu bani care isi cumpara echipamente si motociclete si repede "mergem si noi la concurs nu?!"(ca doar avem bani) altii viseaza sa fie in locul lor sa manuiasca 40 de caluti stai jos..... de pe margine toti sunt priceputi... omu a avut curajul sa vorbeasca acolo dupa cum a putut el si la taste ... apropo el a fost unul din cei care a trecut f frumos pe prima urcare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 (editat) nu m-am plns nici o secunda de dificultatea traseului, care fie vorba intre noi nu a avut nici o legatura cu clasa hobby, am avut doua probleme clare de sezizat indiferent de pozitia pe care m-am clasat la sfarsitul concursului. 1: nu am inteles de ce am primit 15 minute penalizare sambata, lucru care a influentat direct pozitia de pe care am luat startul duminica. 2: concurenti ce i-am depasit au fost adusi de catre un oficial in fata mea lucru care a dus la o alta intarziere. sincer vorbind am venit la cura asta cu speranta de a ma clasa in primii 20, am tras doua zile atat cat am putut si am terminat pe 30. punctul 2 l-am inteles, a fost o gresala asta e , se mai intampla, nu m-am suparat dar inca mai astept lamuriri pentru punctul 1. sunt multi care acum o sa zica: ce mai vrea domle si asta, s-a clasat la coada clasamentului si macane d-acolo ca ar mai fi urcat trei locuri probabil.... pa pana mea, sa se dea doar primii trei in cursa si noi restu' sa stam la bere ca oricum nu suntem pe podium deci nu are rost sa ne agitam... ma scuzati, asa sunt eu, mai agitat Editat Iulie 29, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 aici e discutabil, pana la urma a fost un concurs de hard enduro, nu de enduro, deci s-ar putea presupune ca cine vine acolo nu este incepator in ce inseamna moto offroad D-acordo, dar nu prezinti traseul clasei hoby ca si cum ar fi floare la ureche doar ca sa atragi artistii... cred ca urmatoarea aditie EMD va avea foarte mult de suferit din pricina asta. Este adevarat ca EMD face parte cin camp. nat de hardenduro dar cred ca mai mult de 80% din cei care s-au inscris la clasa hoby nu stiau sau nu au fost informati de treaba asta. sincer am venit la relazare oarecum si m-am lovit de munca silnica... am venit sa ma intalnesc cu multi prieteni si sa stam la o bere dupa o zi frumoasa in padure dar nu am mai fost instare de nimic dupa finish. se ridica stacheta tot mai mult si se pierde frumusetea intalnirilor cu prietenii din toata tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 3, 2012 Autor Share Postat August 3, 2012 Domnilor,dupa cum ziceam la anul,o sa existe si o a 3-a clasa(hobby)dar nu se vor lua timpi si se va pleca dupa toata lumea care vine sa se arda, pe traseul de B,oricum tineti cont ca este HARD ENDURO,trebuie o pregatire mult mai buna ca pentru o prieteneasca,ca sa te dai ca pe vremuri 30 de km si sa razi seara 10 beri.In principiu toate editiile noastre viitoare vor avea loc in zona asta,fiindca dupa cum ati vazut traseele sunt bestiale si material avem ptr 10 editii fara sa repetam vreodata o bucata mai lunga de 2 km.Si ca sa impacam treburile,in toamna facem o prieteneasca adevarata,fara taxe,cu traseu de plimbare,fara cronometre,fara nici o obligatie de licente,asigurari,plati etc.Inchiderea de sezon de la valcea 2012,v-o anunt de pe acum in luna octombrie in voineasa. la aceasta inchidere de sezon se va discuta cu preseditii si reprezentantii cluburilor care doresc sa participe sau sa organizeze in continuare etape despre regulamente and stuff.Pana atunci cum spuneam,scriem episodul pilot al cupei cupelor,nu este nimic perfect sau batut in cuie,totul este intr/o continua schimbare.Dupa ce creionam cat de cat un regulament mergem cu jalba in bat la FRM si vedem ce iese. Hai sa ne vedem sanatosi la Piscul Negru,eu plec intr-o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate